174030edsa174030sdg174030174030pf174030s174030sdasd174030sdewg174030se174030åpd

– Unødvendig å grue seg så mye

– Våre pasienter får en personlig service, og vi er tilgjengelig for dem når de trenger oss. I tillegg vil vi ha kvalitet og kontinuitet i arbeidet vi gjør.

Målet vårt er at vi skal beholde den gode, gammeldagse servicen som vi fant i gamle dager da folk hadde litt bedre tid til å yte service, sier assisterende daglig leder Janne Martinsen - Vi ønsker å gi pasientene våre en unik og personlig opplevelse.
       

Rotfylling, implantat, usynlig tannregulering og tannbleking, blir alt utført under samme tak hos Galleri Oslo Klinikken. Som et fullstendig spesialistsenter tilbyr de alt innen tannhelse.


Galleri Oslo Klinikken er en del av paraplyorganisasjonen Orbdent. Til sammen har Orbdent nærmere 80 medarbeidere fordelt på åtte klinikker i Oslo og to i Sverige.



Felles for hele organisasjonen og alle klinikkene, er det helhetlige synet på tannhelse og kroppen. Kjerneverdiene til Orbdent er livskvalitet, bærekraftig utvikling og mangfold.


– Vi vil gjerne få frem og formidle et budskap til våre pasienter, som hele organisasjonen står for; og det er at munnen er en del av kroppen. Man sier jo at øynene speiler sjelen, og da sier vi at munnen på en måte speiler kroppen. Som tannlege kan man oppdage tegn på diabetes, spiseforstyrrelser, høyt blodtrykk og andre sykdommer før pasienten blir syk og drar til legen. Det handler om å ha et helhetlig syn på menneskekroppen.


174030sdg


Galleri Oslo Klinikken ligger midt i smørøyet i hovedstaden, i samme bygg som Bussterminalen, med Oslo S som nærmeste nabo. Et spesialist- og kompetansesenter med allmenntannleger, alt i ett. I løpet av neste år får de også en lege med på teamet for å få helheten. Martinsen forteller at tannproblemer ofte kan komme av underliggende årsaker med hensyn til diabetes, overvekt og hjerte- og karsykdommer.

Gruer seg mindre
Tannlegeskrekk er et kjent fenomen i bransjen. Over 20 prosent av befolkningen er så redd for tannbehandling at de kun oppsøker tannlege ved akutte problem. Martinsen forteller at de allerede under telefonsamtale med pasienter fanger opp problematikken, og at de gjerne setter av litt ekstra god tid til pasienter ved behov.

– De blir godt tatt imot når de kommer på venteværelset, det hender vi setter oss ned og snakker litt med dem før de skal inn til tannlegen. Vi får dem til å prøve å føle seg litt trygge slik at det blir lettere, og tar det i et tempo som pasienten føler er greit, sier Martinsen.


174030pf


Hun legger til at klinikken har holdt fokus på at pasienter blir sett, og får bra service og omsorg.

– Tilbakemeldingene er at de nesten syns det var unødvendig å grue seg så mye før de kommer inn. Og vi ser at de kommer tilbake og at de gruer seg mindre for hver gang, sier hun.

Kjent med behandleren
Klinikken som ligger i Schweigaardsgate 6, tilbyr alle nye pasienter en første time med full undersøkelse, røntgenbilder, rens og polering for 685 kroner. Det følger også med et skriftlig kostnadsoverslag hvis man ser at det er behov for videre behandling, forteller Martinsen.


– Sammen med tannlegen kan de planlegge hva som bør gjøres først og når de skal begynne, sier hun.

Reduksjon på konsultasjon
Implantatbehandling er på klinikkens meny, og med to kirurger og tannlege med spesialkompetanse med implantatprotetikk, er pasienten i trygge hender. Galleri Oslo Klinikken tilbyr implantatkonsultasjon til 480 kroner, der pasienter får tatt panoramabilde av hele kjeven og alle tenner, følgende en klinisk undersøkelse, for å få god oversikt over forholdene til å sette implantat.


174030sdasd


– En redusert konsultasjonstimepris gjør at flere får muligheten til å komme og sjekke om de kan ha en behandling eller ikke, sier Martinsen.

Klinikken gir refusjon til pasienter som har krav på dette gjennom Helfo.

Usynlig tannregulering

Trender oppstår i alle bransjer, og nytt innen tannestetikk er Iinman Aligner tannregulering, en type regulering som er gjennomsiktig og dermed mindre synlig enn den tradisjonelle strengreguleringen. Martinsen forteller at Inman Aligner blir brukt ved estetisk tannpleie for å rette ut skjevheter eller mellomrom mellom tennene.


174030edsa


– Vi får en kjedeortoped med på teamet på nyåret, og da vil vi også tilby fullstendige reguleringer.


Lange åpningstider

På klinikken holder de lange åpningstider fra 8-20. Martinsen forteller at tannlegen går i skift på seks timer, og med færre pasienter er de bedre uthvilte og yter fullt fokus på hver pasient. Klinikken tilbyr også timer på lørdager for de som har behov for det, og ved akutte behov har de behandlere som kan stille på søndager også.


– I løpet av 2018 skal vi i gang med å renovere for at arealløsningen skal bli mer åpen og moderne, men vi skal beholde den gode servicen.

Les mer...

2017-11-28 12.30

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv