183019ifgdjk183019ifgjk183 019 saxaa183 019 asxsdaew183 019

Gresset er trygt på den andre siden

Å innfri strenge krav til sikkerhet, kvalitet og stabilitet er Områdesikring sin spesialitet. De leverer og installerer fysisk sikring som gjerder, rekkverk, porter og bommer for forsvaret, kommuner, entreprenører og kraftselskap.

– Faste installasjoner er vår styrke. Samtidig som vi har levert en del midlertidige løsninger for byggeplasser og arrangementer det siste året, sier eier og daglig leder Jøran Knutsen.

Det unge firmaet så dagens lys i 2015, etter at han i forbindelse i en annen jobb oppdaget det store spennet mellom priser i bransjen av områdesikring.


– Jeg skulle prise en forespørsel der gjerder var en del av oppdraget. Da oppdaget jeg at det var store prisforskjeller på materiell, samt at det ikke finnes entreprenører som tilbyr dette i området.


Knutsen kom i kontakt med produsent og leverandør Nor-netting Gjerdefabrikk som var interessert i å få flere leveranser nordover. Deretter startet han å forhandle deres materiell.


– Det var helt tilfeldig at det skjedde. Jeg hadde egentlig aldri tenkt over markedet for porter og gjerder, ler Knutsen.

183019ifgjk


Rask start
Selskapet hadde fra dannelse en pangstart med leveranser, og Knutsen måtte fort ta en beslutning på om han vil utvide sine tjenester.

– Tanken var å bare levere materiell, men så dukket det jo veldig fort spørsmål opp om å montere også, sier han.


Knutsen satset, og har ikke sett seg tilbake. Forespørslene kommer på løpende bånd gjerne fra flere deler av landet. Områdesikring AS holder seg foreløpig til sitt nærområde.


– Vi får mange forespørsler og har hatt mye å gjøre, men vi har holdt litt igjen og holder oss foreløpig i nærområde fra Lofoten og ned til Saltfjellet. Vi vurderer også området fra Mo i Rana og et stykke sørover, vi ser at det er stor aktivitet og vi får mange henvendelser også fra dette området.


Firmaet har i dag tre ansatte som er sysselsatt med montering fra april til lang ut på senhøsten, da også gjerne påspedd med ekstrahjelp både lokalt og fra bemanningsbyrå.

Komplette system
Kunden til Områdesikring AS er store offentlige kunder. Forsvarsbygg, Statnett, Jernbaneverket, kommuner og kraftselskap er blant de som nytter seg av faste områdesikringer.


– Vi snakker ikke om hagegjerder, det er gjerne to meter høye stålgjerder med piggtråd på toppen og stål- og aluminiumsporter.

Områdesikring tilbyr komplette løsninger for adgangskontroll, der de leverer ferdig oppsatt med fjernstyring, GSM-overvåking og alarm. Sammen med Furstål AS fra Troms, som de samarbeider med, skal de også være i stand til å påta seg større oppdrag.


183019ifgdjk


Fleksibel i utkanten
Områdesikring AS er i forhandler av Alumax stakittgjerder i Nordland, som er et raskt og enkelt system å sette sammen. Knutsen forteller at gjerdet er  enkelt å montere, lett å holde rent ved høytrykksspyling, og er vedlikeholdsfritt uten korrosjon eller misfarging.


Områdesikring er en sesongbetont virksomhet, og for å holde oppe aktiviteten gjennom vinterhalvåret utfører de også brøyting og vintervedlikehold.


– Vi er lokalisert på en liten plass her i Gildeskål, og man må være litt fleksibel i utkanten, ler han.


I 2017 startet Knutsen Trasé AS. De har hatt stor suksess i å spesialisere seg på det konkurranseutsatte vedlikeholdet til nettselskapene, etter endringen av energiloven i 2016. Da måtte alle nettselskapene konkurranseutsette eller utfører vedlikeholdet selv.


– Vi har truffet godt med Trasé siden statrten i januar med to menn og én gravemaskin. I dag er vi åtte ansatte i tillegg til innleie, og har ordreboka full til langt utpå høsten. Det har virkelig vært en ubetegnet suksess så langt, sier han.


183 019 saas

Les mer...

2018-05-16 08.30

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

    Kontaktinformasjon

    • Områdesikring
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      909 50 606
    • Adresse:
      Tøa Industriområde
      8140 Inndyr
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv