183085m183085gg183085p183085n183085183085j183085g183085u183085ø

Det unike produktet som gjør campinglivet mer komfortabelt

Det unike campingvogn-tilbygget VestCamp, revolusjonerer nordmenns campingliv ved å tilby mer plass, behagelig varme og endeløse muligheter.

Vi tok en tur til Gjesdal Blikk i Ålgård i troen om at vi skulle besøke en helt alminnelig blikkenslager, men der tok vi grundig feil. Isteden møtte vi en fremoverlent bedrift som imponerte oss stort med unike løsninger som boligventilasjon, skjøtefrie takrenner og ikke minst deres helt egne suksessprodukt: VestCamp.


Jeg er stort sett selvlært, og det kan du bli veldig god på, sier Oddbjørn Lovdahl og smiler stort.


Lovdahl er daglig leder i Gjesdal Blikk AS, som kunne feire ti år i 2016. I de siste årene har de knyttet til seg både ingeniør, teknisk tegner og blikkenslager, og de holder på med mye spennende i deres lokaler i Industriveien 12.


183085j


Varme tilbygg til kjølige kvelder
– Vi har et eget produkt som heter VestCamp. Det er et isolert tilbygg til campingvogner, som vi er en av de største i Norge på. Vi er både produsent og leverandør av produktet. Vi har produsert det i ti år og levert hundretalls rundt omkring i hele Norge, forteller Lovdahl med stort engasjement.


VestCamp er enkelt forklart en hytte du setter foran campingvogna, og som kan tilpasses etter egne ønsker. Det betyr at mulighetene er nærmest endeløse. Du kan få din VestCamp levert med innvendige vegger og dermed få et ekstra soverum, eller den kan bli installert med varmepumpe, strøm og vann for ultimat komfort. Uansett hva du velger, så slipper du i alle fall å fryse når gradestokken kryper nedover.


– Vi har tre forskjellige modeller du kan ta utgangspunkt i: Stamphuset, Veveriet og Storhuset.


Som en liten kuriositet forklarer Lovdahl at ideen til modellnavnene kom fra kommunale eldre bygg i Gjesdal.

– VestCamp er et veldig viktig produkt for oss, presiserer han med et forsiktig smil.


183085gg


Egen boligventilasjonsavdeling
En stor del av Gjesdal Blikks omsetning kommer derimot fra boligventilasjon. På huset har de nemlig en egen avdeling for nettopp dette, der de selger varmepumper. Og Rogaland er antagelig den plassen der varmepumpa gir best effekt i hele Norge, på grunn av temperaturen.


– Alle varmepumper kjøper vi av norske importører, vi importerer ingenting selv. Vi holder rene linjer, for da er garanti og alt sånt i orden.


– I dag kjøper ikke folk varmepumpe for at de skal spare strøm, i dag er det komfort. Folk skal kunne stå opp en vintermorgen og det skal være samme temperatur som når de gikk og la seg. De skal ikke stå opp til kaldt hus og holde på med å fyre opp, sier han med glimt i øyet.


Med nåtidens smarte løsninger, åpner det opp for lettvinte muligheter også på varmepumpe-fronten. De fleste pumper kan kobles opp mot nettet, og du kan med enkle tastetrykk styre varmepumpa rett fra mobilen.


183085p


Dyktige fagfolk og dyre maskiner
Og tro det eller ei, men Gjesdal Blikk har faktisk de mer tradisjonelle blikkenslagertjenestene også. Lovdahl ramser opp det ene etter det andre:


– Takrenner, beslag, pipebeslag - for alle piper lekker før eller senere, så det er veldig populært. Vi legger nye tak, båndtekking, sink, kobber, aluminium – you name it!


Hos Gjesdal Blikk kan du som kunde dessuten være trygg på at du får et kvalitetsprodukt, som garantert er nøye kontrollert, omhyggelig skrudd sammen og skreddersydd etter dine ønsker. Det sørger avanserte maskiner til en liten formue for, i kombinasjon med et knippe dyktige fagfolk.


Som eneforhandler for skjøtefrie takrenner fra Kaizer, gir det ytterligere fordeler for blikkenslagerfirmaet. De skjøtefrie takrennene leveres på rull, og kjennetegnes av sitt flotte utseende og gode kvalitet. De er ofte førstevalget når kundene kommer og bestiller ny takrenne.


– Det er alltid mange som sier at de ikke kan forstå at vi holder på med så mye. Men hadde vi ikke gjort det, hadde vi vært en del folk mindre, sier Lovdahl ettertenksomt.


183085n

Les mer...

2018-06-20 10:00

194013w1

Bygger drømmebåten din

Artikkel Bransjemagasinet tilbringer en inspirerende halvtime på et båtverksted i Nøtterøy, med en meget driftig båtbygger – som til tross for båtmarkedets usikre svingninger, velger å se godværet i horisonten...
stoltekjökken4

Kjøkkenløsninger på detaljnivå

Artikkel Siden 1999 har Det Stolte Kjøkken i Sandvika tilbudt tilpassede kjøkkenløsninger til både bedrift og privatmarked, med leveringstid på fem til seks uker.

  Kontaktinformasjon

  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  Tone.3

  Skjønnhetseksperten

  Tone Vid Skipá

  Arkiv