184054-1184054-6184054-7184054-3184054-4184054-5184054-2

Sunnmøres mest sjarmerende campingplass

– Vi er lykkelig som liten, forklarer daglig leder ved Ørsta Camping, Vivian Ose Flø. – På den måten får vi mer tid til å ta vare på kundene og servere den beste maten.

Høsten har ankommet for fullt i Ørsta, Møre og Romsdal. Rødgylne blader faller ned, luften er kjølig og tallet på gradestokken synker. Inne i de lune hyttene ved Ørsta Camping er det varmt og godt, og tiden er kommet for kakaolaging og varme høstklær. 


Bobilelskere parkerer sin mobile velferd på campingplassen for ekte norsk høstidyll – og vakre Ørsta byr på fjellturer, Geirangerfjorden og Sunnmøres beste naturutsikt. Rett utenfor Ørsta sentrum, langs E39, kan campingplassen servere rykende varm mat som passer hver enkelt – både for de som besøker og som catering.  


184054-3


- Vi tar virkelig vare på kunden. Vi er ikke så store og vi trenger heller ikke å bli det. Vi ønsker å vedlikeholde sjarmen vår og være der for kundene våre, understreker daglig leder Vivian Ose Flø.


- Ørsta Camping er en tradisjonsrik campingplass som har eksistert siden begynnelsen av 1960-tallet. De har 40 faste vognplasser og 60 vognplasser til gjennomgående trafikk. De har en svært populær kiosk der det serveres fastfood, og kundefavoritten er saftige kjøttburgere med klassisk topping og helt unike varme baguetter som de har skapt i tråd med tilbakemeldinger fra de lokale.


184054-6


Hvordan ble de varme baguettene til?  

- Det er en veldig morsom historie, ler Vivian. 

Når vi skulle begynne med matservering ble vi kurset av profesjonelle kokker slik at vi skulle få den beste kioskmaten. Når menyen var satt og servering var begynt, kom det noen lokale ungdommer og kjøpte de varme baguettene. Etter noen tilbakemeldinger fra de ble vi enige om hva baguettene skulle inneholde – og med unntak av noen små endringer – har baguettene vært slik siden den gang. 


184054-7


Flø forteller at de har opplevd en årlig økonomisk vekst i matkiosken over flere år, og at dette er noe de ønsker å fortsette med 


- Vi er veldig glade i kundene våres, og jeg er veldig stolt av å ha ansatte som byr på seg selv og ser den enkelte kunden.


Vivian forteller at hun vektlegger et godt arbeidsmiljø hvor de ansatte trives på jobben og finner på sosiale aktiviteter etter endt arbeidsdag. 


184054-4


- I slutten av juli var det en helg som var helt ufattelig varm. Hele den helgen ble alle de ansatte med på å bade for å kjøle seg ned etter endt arbeidsdag. Etter å ha skiftet til badetøy måtte vi bare gå drøyt 100 meter før vi var ved en deilig, kjølig badestamp. På slike dager setter man pris på å ha så fine naturattraksjoner rundt seg, smiler hun.

Les mer...

2018-10-11 14.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv