184015ds184015md184015184015b184015d184015lj184015m

Man kommer langt med sunne verdier

Entreprenørfirmaet Kaare Mortensen AS, er tuftet på sunne og gode verdier. Med et målrettet fokus på HMS, ydmykhet og lang erfaring, seiler de i medvind.

Kaare Mortensen AS er forankret i Larvik, med hele Vestfold foran sine føtter. Da de startet i 1990 som et familieforetak, var starten tung på grunn av en bransje i nedgang. Det balanserte de ved å skape solide nøkkelverdier: tillit, respekt og entusiasme. 


Ingfrid Svendsen er daglig leder i Kaare Mortensen. Hun forklarer at nøkkelen til en innbringende drift er samspill, kunnskap og erfaring.


 – Vi er gode på å samspille med byggherren, og vi er løsningsorienterte. Det får vi veldig mange gode tilbakemeldinger på.


De rundt 40 ansatte blir godt ivaretatt av Larviksbedriften. Fokuset ligger alltid på at alle som jobber i Kaare Mortensen skal føle eierskap og tilhørighet til bedriften, og de legger alltid vekt på god helse blant sine ansatte. Med slagordet «Aldri uten grunn» utfører bedriften de fleste typer anleggsarbeid hos kunder som trenger det. 


184015m


– Vi er selvsagt opptatt av at folk trives og at de liker å gå på jobb. Så vi gjør så godt vi kan med sosiale happenings gjennom året, der vi har aktiviteter og leker på jobben”, smiler Svendsen.


Kaare Mortensen utfører små som store oppdrag, og de legger like mye vekt på privatpersoner som offentlige aktører. De gjør alt av grunnarbeid under bakkenivå, og de har vært med på store prosjekter som vann- og avløpsrenovasjoner for kommunen og Vegvesenet.


–  Det er stor aktivitet i Vestfold! Vi har veldig mye å gjøre fremover, ordrereserven vår er egentlig veldig bra frem til godt over vinteren. Men det er jo bedre å ha det sånn enn å være på den andre siden og ha for lite å gjøre, for vi har jo vært der også, sier Svendsen ydmykt.

– Det som er bra med å jobbe i Vestfold er at vi har Maskinentreprenørenes forbund, som er fellesparaplyen eller bransjeorganisasjonen vår. Da kan man snakke sammen, leie utstyr av hverandre og hjelpe hverandre, legger hun til.

Som en Miljøfyrtårnsertifisert bedrift er det ekstra viktig for entreprenørfirmaet at HMS-rutiner blir fulgt og kontinuerlig utbedret. Det er Svendsen ekstra stolt over.


– HMS er jo alltid viktig i alle bransjer, og i alle fall i vår bransje med stort utstyr og tunge maskiner. Det har vi kontinuerlig fokus på, for det er veldig viktig.


184015md

Les mer...

2018-08-06 10:00

184022w1

Størst på Søre Sunnmøre

Artikkel G. Eilertsen, Aasen Bilverksted, Sporstøl Bilverksted og Frodes Bilverksted har samla seg under same tak. Det betyr det største verkstedsenteret på Søre Sunnmøre, i regi av Dragsund Verkstedsenter i Myrvåg.
185073w6

Sminker sine kunder til fyldigere lepper og perfekte bryn

Artikkel – Det er mange som sprøyter inn fillers i leppene sine for at de skal se større ut, men det er mye du kan gjøre med permanent makeup og 3D teknikker, forteller permanent makeup-artist Silje Anett Haugen.

  Kontaktinformasjon

  IMG_3765

  Jakten på naturlig skjønnhet

  Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  Ann-Kristin-Ytreberg-3

  Redder miljøet - én bedrift av gangen

  Bedrift for bedrift, jobber stiftelsen Miljøfyrtårn seg fremover – eller tilbake, til en grønn planet.

  Arkiv