184015ds184015md184015184015b184015d184015lj184015m

Man kommer langt med sunne verdier

Entreprenørfirmaet Kaare Mortensen AS, er tuftet på sunne og gode verdier. Med et målrettet fokus på HMS, ydmykhet og lang erfaring, seiler de i medvind.

Kaare Mortensen AS er forankret i Larvik, med hele Vestfold foran sine føtter. Da de startet i 1990 som et familieforetak, var starten tung på grunn av en bransje i nedgang. Det balanserte de ved å skape solide nøkkelverdier: tillit, respekt og entusiasme. 


Ingfrid Svendsen er daglig leder i Kaare Mortensen. Hun forklarer at nøkkelen til en innbringende drift er samspill, kunnskap og erfaring.


 – Vi er gode på å samspille med byggherren, og vi er løsningsorienterte. Det får vi veldig mange gode tilbakemeldinger på.


De rundt 40 ansatte blir godt ivaretatt av Larviksbedriften. Fokuset ligger alltid på at alle som jobber i Kaare Mortensen skal føle eierskap og tilhørighet til bedriften, og de legger alltid vekt på god helse blant sine ansatte. Med slagordet «Aldri uten grunn» utfører bedriften de fleste typer anleggsarbeid hos kunder som trenger det. 


184015m


– Vi er selvsagt opptatt av at folk trives og at de liker å gå på jobb. Så vi gjør så godt vi kan med sosiale happenings gjennom året, der vi har aktiviteter og leker på jobben”, smiler Svendsen.


Kaare Mortensen utfører små som store oppdrag, og de legger like mye vekt på privatpersoner som offentlige aktører. De gjør alt av grunnarbeid under bakkenivå, og de har vært med på store prosjekter som vann- og avløpsrenovasjoner for kommunen og Vegvesenet.


–  Det er stor aktivitet i Vestfold! Vi har veldig mye å gjøre fremover, ordrereserven vår er egentlig veldig bra frem til godt over vinteren. Men det er jo bedre å ha det sånn enn å være på den andre siden og ha for lite å gjøre, for vi har jo vært der også, sier Svendsen ydmykt.

– Det som er bra med å jobbe i Vestfold er at vi har Maskinentreprenørenes forbund, som er fellesparaplyen eller bransjeorganisasjonen vår. Da kan man snakke sammen, leie utstyr av hverandre og hjelpe hverandre, legger hun til.

Som en Miljøfyrtårnsertifisert bedrift er det ekstra viktig for entreprenørfirmaet at HMS-rutiner blir fulgt og kontinuerlig utbedret. Det er Svendsen ekstra stolt over.


– HMS er jo alltid viktig i alle bransjer, og i alle fall i vår bransje med stort utstyr og tunge maskiner. Det har vi kontinuerlig fokus på, for det er veldig viktig.


184015md

Les mer...

2018-08-06 10.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv