hairlust

Heatless curls er den nyeste trenden

Hvis du leter etter en ny måte å krølle håret uten varme, vil du elske heatless curls - krøller uten varme! Denne metoden blir mer og mer populær, og med god grunn - den er enkel å utføre og gir vakre resultater.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du lager heatless curls med noen få enkle trinn. Så uansett om du har krøllete hår eller ikke, prøv heatless curls i dag. Du vil ikke bli skuffet!

Krøller uten varme: Slik lager du krøllene

For å lage heatless curls, start med å dele håret i fire seksjoner. Ta den første delen og vri den rundt fingeren, og klip den deretter til toppen av hodet. Gjenta denne prosessen med de resterende tre delene. Ta nå en liten del av håret fra forsiden av hodet og vikle det løst rundt en av de vridde delene. 


Fest med en bobby pin eller en annen type klips. Gjenta denne prosessen til alt håret er krøllet. La krøllene lufttørke eller bruk en diffuser for å fremskynde prosessen.


Det er alt som skal til! Med bare noen få enkle trinn kan du få vakre varmefrie krøller som varer hele dagen. Så hvis du leter etter en ny måte å krølle håret på, prøv heatless curls. Du vil ikke bli skuffet! Ikke glem å bruke rensesjampo og andre produkter for å ta vare på håret.

Fakta om krøllete hår

– Krøllete hår blir mer og mer populært, og med god grunn – det er enkelt å gjøre og gir vakre resultater.


- For å lage krøller uten varme, start med å dele håret i fire seksjoner. Ta den første delen og vri den rundt fingeren, og klip den deretter til toppen av hodet. Gjenta denne prosessen med de resterende tre delene.


- Nå, ta en liten del av håret fra forsiden av hodet ditt og vikle det løst rundt en av de vridde delene. Fest med en bobby pin eller en annen type klips. Gjenta denne prosessen til alt håret er krøllet.


- La krøllene lufttørke eller bruk en diffuser for å fremskynde prosessen.


- Det er alt som skal til! Med bare noen få enkle trinn kan du få vakre heatless curls som varer hele dagen. Så hvis du leter etter en ny måte lage krøller uten varme, prøv heatless curls metoden. Du vil ikke bli skuffet!

Heatless Curls er kommet for å bli

Hvis du er på utkikk etter en het ny trend når det kommer til å krølle lokkene dine, trenger du ikke lete lenger enn heatless curls! Denne stylingteknikken blir mer og mer populær fordi den er enkel å gjøre.


Les mer...

2022-03-01 07.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv