183 017 wqe183 017 dsf183 017183  017 dsa

Norsk lørdagspizza til hverdags

Hos Miami Pizza er mottoet at pizzaen skal være like god som den de ville ha laget til seg selv.

Da Ajay Kumar kom til Norge i 1986, fikk han jobb på Peppes i Drammen. Der trivdes han godt, men drømmen var alltid å drive selv. I 1999 overtok han daværende City Pizza, og i dag er navnet Miami Pizza i Mjøndalen et kvalitetsstempel for alle pizzaelskende i området. Naturlig nok: Ethvert produkt som selges herfra, lager de som om det er sin egen pizza de skal kose seg med på en lørdagskveld.


183 017 dsf


– Vi er stolte over kvaliteten og servicen vi gir, og at vi kun bruker norske, godkjente leverandører. Og hvis jeg er stolt over mitt produkt, er det så mye enklere å kunne si til kunden at vi håper det smaker, smiler Kumar.


Han skryter kollegialt av sin første arbeidsgiver i Norge. Det han lærte hos Peppes Pizza om kundebehandling, service og om å gjøre kundene fornøyd, har han tatt med seg videre. Vennligheten utad går dessuten begge veier: En pizzeria har gjerne hurtig turnover i arbeidsstokken. Men slik er det ikke hos Miami Pizza. Etter snart to tiår i bransjen vet Kumar hvor mye trivselen betyr på en arbeidsplass hvor det er den gode smaken som skal selges.


– Vi har et utrolig godt miljø blant de ansatte, og de liker seg så godt. Jeg har en ansatt som har arbeidet her i 18 år. Hun var ansatt da jeg overtak i 1999, og hun er her fremdeles. Vi har hatt ansatte som har vært her i et par-tre år, som har sluttet – og som deretter har kommet tilbake til oss. Det er jo et tegn på at de trives! Og jeg tror selv at kundene våre liker seg hos oss nettopp fordi de ser hvordan de ansatte også trives i jobben, sier Kumar.


Hos Miami Pizza er det mye som ivaretar kundevennlighet og tilgjengelighet. Pizzastedet ligger sentralt, de har et telefonnummer det er lett å huske – og de har til og med sin egen parkeringsplass, hvor det er enkelt å kjøre inn og hente varene. Kumar satser på kundene sine. Miami Pizza er sponser av MIF-laget – og fremdeles har de faste kunder som har vært med siden oppstarten for snart nitten år siden.


– Vi har stamkunder som vi vet nøyaktig hva de vil ha: Når de ringer og sier navnet sitt i telefonen, vet vi akkurat hvilken pizza de ønsker, hvor den skal leveres – og når! Og er det noen som er misfornøyd, erstatter vi med alltid med ny pizza, smiler Ajay Kumar.


183  017 dsa

Les mer...

2018-05-09 14:15

184046.red1

Cateringmeny med en personlig og humoristisk vri

Artikkel Magasinet Café i Sandefjord drives av det superengasjerte ekteparet Nina og Dag Lindsholm. – Jeg holder litt standup-show når vi leverer maten - det skal være en opplevelse, sier Nina.
184042 P1010839

Stor utfordring å få nok lærlinger innen meierifag

Artikkel TINE Meieriet i Verdal, er ett av Norges største meierier. Men det store maskineriet som er i gang 24 timer i døgnet og som produserer av 350 000 liter melk daglig, er avhengig av fagfolk for å holde hjulene...

    Faktaruta

    IMG_3765

    Jakten på naturlig skjønnhet

    Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

    Ann-Kristin-Ytreberg-3

    Redder miljøet - én bedrift av gangen

    Bedrift for bedrift, jobber stiftelsen Miljøfyrtårn seg fremover – eller tilbake, til en grønn planet.

    Norskkunsthandverk

    Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

    Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

    Arkiv