jaktiajessheim1jaktiajessheim2jaktiajessheim6jaktiajessheim5jaktiajessheim4jaktiajessheim3jaktiajessheim7jaktiajessheim8jaktiajessheim9jaktiajessheim10

Kompetanserik fagforretning sikrer deg en vellykket jakt

Jaktia Jessheim er en fagbutikk på 1 500 kvadratmeter, som tilbyr god produktveiledning fra erfarne ansatte med lang kompetanse på jakt, fiske og friluftsliv. – Vi er turspesialisten; enten man skal på fisketur, jakttur eller fjelltur, konstaterer daglig leder Kim Skjerve.

Den 1. januar i år, tok Kim Skjerve over posten som daglig leder i Jaktia Jessheim. Kim, som selv har fiske som sin store hobby, var på ingen måte ny og uerfaren da han takket ja til stillingen. Han hadde blant annet jobbet på hovedkontoret i fire år og var med på å bygge Jaktias avdeling på Jessheim i 2019.


– Før det hadde jeg jobbet ti år i Villmarksbutikken, som eksisterte her i samme lokaler før de ble kjøpt opp av Jaktia i 2018. Så tilhørigheten til butikken har jo vært her lenge, og mange av de ansatte i Villmarksbutikken ble dessuten med over i Jaktia, forteller Kim.



Nordens største Jaktia-butikk 
Jaktia er i utgangspunktet svensk og har eksistert i mange år. I 2018 etablerte Jaktia seg i Norge med Morten Krog som sjef, og i dag består Jaktia av 16 franchisebutikker over hele Norge.


Jaktia Jessheim slo opp dørene den 10. mai 2019, og har i løpet av årene blitt en kjent aktør for jakt- fiske- og friluftsliventusiaster på Romerike og Oslo. Med en fast stab på seks ansatte og fem deltidsansatte som lever og ånder for enten jakt, fiske eller friluft, kan den 1 500 kvadratmeter store butikken på Jessheim skilte med en solid fagkompetanse på sine tre områder.


– Det er ingen Jaktia-butikk som er helt identisk; noen har våpen, ammunisjon og optikk, mens noen butikker også har friluftsvarer, og noen er spesialisert på fiske. Jaktia Jessheim er den eneste Jaktia-butikken som er eid av Jaktia selv. Vi er en fullsortimentsbutikk, og vi er faktisk den største Jaktia-butikken i Norden, utdyper Kim. Alle som jobber her har dette som hobby, og nøkkelen til en faghandel mener jeg er at de som jobber der kan faget, poengterer han.



Har alt du trenger
Jaktia Jessheim blir hyppig besøkt av faste, lokale kunder, og tiltrekker seg flere og flere jegere. Kim fremhever derimot at de er en Jaktia-butikk som kan skilte med en av landets største fiskeavdelinger og et bredt sortiment med friluftsvarer.


– Vi er nok litt mer «Villmarksbutikken» enn andre Jaktiabutikker, fordi vi har litt mer bredde på sortimentet: Vi har tursko, turbukser, lavvoer og telt, og i vårt nærmiljø har vi en god posisjon og er gjerne den du går til om du skal på ukestur. Vi er turspesialisten, enten man skal på fisketur, jakttur eller fjelltur, konstaterer Kim muntert.


Jaktias nettbutikk har et felles utstillingsvindu, der lagersaldoen baserer seg på varene som finnes hos Jaktia Jessheim. Dersom en kunde bestiller en vare fra nettbutikken blir den sendt fra avdelingen på Jessheim, og Kim forklarer at hovedfunksjonen til nettbutikken er å vise frem det store varesortimentet som Jaktia-butikkene kan tilby.



I Jaktias velassorterte sortiment, finner man blant annet smartklokker fra Garmin, fiskestenger fra ulike leverandører, praktisk turbekledning og jaktvåpen fra 5 000 kroner helt opp til 300 000.


– Vi selger en god del våpenpakker til 20 000 kroner, der man får med optikk, demper og alt man trenger. Vi kjøper varer på bakgrunn av forhandleravtaler som hovedkontoret har forhandlet frem, og av og til får vi inn spesialvarer som er unike for Jaktia; som Crispi Villmark jaktstøvler som man bare får kjøpt hos Jaktia, utdyper Kim.


Trumfer kundens forventninger
Den engasjerte daglige lederen ønsker å bygge opp Jaktia Jessheim til et sted der alle føler seg velkomne og som kundene kan føle tillit og troverdighet til. For Kim ligger det en stor stolthet i å kunne levere en kundeservice som trumfer kundens forventninger, og målet er å bli en institusjon på Jessheim.



– For meg er kundeservice nøkkelen til alt. Vi har service i høysetet, og et stort fokus på kundebehandling. Det sitter i ryggmargen til alle som jobber her, og det tror jeg kundene våre føler.


I tillegg til et stort sortiment og en god kundebehandling, skiller Jaktia Jessheim seg ytterligere ut med sitt unike kompetansenivå hos de ansatte. Her kan selv den mest erfarne jegeren komme med et spørsmål og få svar på det man lurer på.


– Her har vi selgere med god og lang erfaring, og siden det er mye teknisk rundt et våpen er det mange kunder som lurer på de mest finurlige ting - og det får de svar på her. Kompetanse er alfa og omega, poengterer Kim avslutningsvis.


Les mer...

2023-10-02 11.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv