Har du et behov for å knuse stein?

Er du en entreprenør involvert i et prosjekt med behov for å knuse, sikte eller håndtere bulkmateriale? Da trenger du en pålitelig og kvalitetsbevisst maskinleverandør!

– Vi leverer maskiner til pukkverk og anleggsbransjen. Det er jo slik nå at alt skal være kortreist, og det gjelder faktisk stein også. I dag blir pukkverket fraktet ut i felten. Skal man bygge en vei, er det snakk om massebalanse. Da sprenger man ut en tunell for å få masse som brukes til å bygge vei på den andre siden, forklarer Freddy Helge Carlsen.


Og det er her firmaet hans FH Carlsen AS i Sandefjord kommer inn i bildet. De leverer nemlig steinknusemaskiner og sikteverk, samt deler og utstyr til disse. Sammen med to andre firmaer utgjør de et nettverk som er spesialister på å skaffe brukte maskiner. Carlsen og co. selger derfor både brukte og nye maskiner.


181062piaa


Det er en kjensgjerning at slike maskiner må tåle store belastninger, og da er det helt avgjørende at de er av god kvalitet.


– Ja, de må være av høy kvalitet, men vi har i tillegg et stort lager med slitedeler. På etterspørsel fra kunder over hele landet sender vi deler med posten. Om vi ikke selv har de aktuelle delene på lager, bestiller vi dem og får dem inn dagen etter.


Men ikke nok med det: FH Carlsen AS selger mer enn knusere og sikteverk. I sortimentet har de også pigghammere og sikte- og knuseskuffer til gravere. Firmaet kan levere pigghammere til maskiner som er fra ett tonn og opp til virkelig store verksmaskiner. De fleste er på en størrelse på mellom 20 og 40 tonn.


181062paaaa


Sandefjordfirmaet har eksistert siden 2005, og leverer maskiner og utstyr til entreprenører i både inn- og utland. Kunder sprer seg utover fra Nord-Norge, Vestlandet og det norske innlandet videre til blant annet Litauen, Polen og Island.


Målet for driften er å sakte øke både den tre mann store staben og omsetningen. Med tanke på den store byggeaktiviteten innen både vei og jernbane i regionen, burde et slikt mål være oppnåelig, resonnerer Freddy Helge Carlsen. Han ser positivt på fremtiden.


– Vi får gode tilbakemeldinger på servicen, og en del på prisnivået også, selvfølgelig. Som et lite firma har vi lave omkostninger, noe som igjen gjør at vi kan holde prisen nede.


Høy kvalitet på maskiner, deler og utstyr, samt god service og fornuftige priser? Det høres ut som en uknuselig kombinasjon, spør du oss.

Les mer...

2018-02-26 17.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv