Er det ikke på tide å investere i et basseng?

Ifølge kalenderen er det fortsatt lenge til du kan finne frem badebuksa, men Bassengspesialisten AS gjør at du slipper du å vente til sommeren.

Å bade utendørs er en av livets store gleder for vintertrøtte nordmenn. Det er bare så synd at vi må vente helt til juli…. Eller må du det? Med et eget basseng i hagen, kan du holde det gående fra april til oktober.


Tom Erik Lund er daglig leder i Bassengspesialisten AS i Moss. De leverer og monterer utendørs basseng over hele landet. For drøyt 500 kroner ekstra på den månedlige strømregningen kan du plaske, snorkle og kose deg i et deilig varmt basseng fra vår til høst, uansett vær. Det er takket være et sirkulasjonssystem med varmepumper som varmer opp vannet.


– Man kan få et basseng fra 200 000 og opp til over 500 000 kroner, avhengig av størrelse og hva slags utstyr man ønsker. Vi er de eneste i Norge som leverer en type isolasjon med Honeycomb-kjerne. Det ser ut som en bikube, og gjør bassenget mye sterkere enn hvis du kun bruker skum. Skulle det være en liten lekkasje og det ekspanderer, så vil bassenget sprekke med skum. Men Honeycomb vil flytte på seg, og derfor tåler våre basseng både vær og vind bedre, forklarer Lund.


181088i


Bassengspesialisten AS er en leverandør som står for kvalitet. Som kunde skal du kunne være trygg på at det ferdige produktet er det beste du kan få. Å kjøpe et basseng er en stor investering, men Bassengspesialisten AS er medlemmer av Trygg Bassenghandel og tilbyr gode garantier, kompetanse og kunnskap.


– Før man går til innkjøp, bør man tenke på hva bassenget er laget av og hva slags isolasjon det har. Om vinteren skal du stenge ned bassenget, men la store deler av vannet fortsatt være igjen. Du lar det fryse til is, og så står det der til det tiner om våren. Da fyller du det opp, og setter det igang igjen.


Tar du kontakt med Bassengspesialisten AS og ber om befaring eller et pristilbud, får du veiledning fra første telefonsamtale. Og tilbudet du får underveis tilsvarer den prisen det faktisk koster. 


181088era


– Vi har også godkjent ansvarsrett, og kan søke kommunen om å være ansvarlig for prosjektet. Da gjør vi hele jobben selv, fra første skuffetak til kunden hopper ut i bassenget.


Firmaet renoverer gamle basseng som må ha nye sirkulasjonssystem, filtre eller trekk. I tillegg er de alene i Norge om å levere glassfiber-basseng med variabel bunn, med 1,10 meter i den ene enden og opp til 2 meters dybde i den andre.


– Bassengene våre er så gode at vi har livstidsgaranti på dem.

Les mer...

2018-03-05 10.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv