183034dd183034183034ddd183034dddadg183034dadg183034dddadg183034pda183034pr183034przdpfj

Slangeeksperten

Hydroscand AS har spisskompetanse innenfor hydraulikkverden på slanger og ledningskomponenter. – Responstiden fra det ryker en slange til vi fikser den er dyrebar for kunden, og det vet vi.

Trondhjemsavdelingen til den svenske Hydroscand-gruppen flyttet i fjor inn i flett nye lokaler strategisk plassert like ved E6 på Tiller i Heimdal.


– Vi har gått fra 360 til 860 kvadrat i et helt nytt bygg som består av både butikk, lager og en servicehall, sier avdelingsleder Eirik Undall.


Fra 60-tallet har det som startet som en liten bedrift vokst til å bli markedsleder på slanger og ledningskomponenter for både høytrykk og lavtrykk i Skandinavia. Gruppen har 35 avdelinger bare i Norge, og er tilstedeværende i over 19 land på verdensbasis. Hydroscand satser på spisskompetanse innenfor hydraulikkens verden, og for å holde ledelsen holder de stort fokus på å ha varene på hylla når det trengs.


183034przdpfj


– Ute i felten og gjennom ryktebørsen har vi hørt mang en gang at hos Hydroscand får du hjelp og at vi er veldig løsningsorienterte, sier Undall.


Filosofien er derimot enkel, forteller han ­– ha varer på lager, levere varer som avtalt og finne gode løsninger. Om uhellet skulle være ute utenom kontortid er det også råd for å få hjelp gjennom Slangevakta som er tilgjengelige året rundt 24/7.

Kundene varier fra større industribedrifter med lastebiler og gravemaskiner til privatkunder med fritidsbåt.
– Fiskenæringen er et stort satsningsområde for oss, der går det mye på næringsmiddelgodkjente lavtrykkslanger, sier avdelingsleder.


183034pr


Han understreker at alle som har behov for slanger, deler, eller service med hydraulikkslanger er mer enn velkommen til å ta en prat eller komme innom.


– I forhold til andre konkurrenter så driver vi mer rendyrket innenfor vårt segment og har slik utviklet en særegen spisskompetanse. Om man blander inn flere produkter og tjenester, kan den forsvinne.


Varelageret i Heimdal er betydelig, og Undall forteller at om det er noe de mangler, så sendes det opp fra hovedvarelageret i Oslo med artikler for over 230 millioner kroner.

Avdelingen i Heimdal har i dag åtte ansatte, og startet i fjor opp en utvidet Trondhjemsavdeling på Hitra med to ansatte i tillegg.


– Med fokus på fiskenæringen var det naturlig å starte opp en ekstra avdeling der, og de driver med det samme konseptet.


Hydroscand tilbyr sine ansatte intern inngående opplæring for å bli sertifisert for å presse slanger. Undall forteller at en person med rett innstilling og interesse kan komme langt i bedriften.


– Alle får profesjonell opplæring, men det er en fordel å ha en mekanisk forståelse og ha interesse for faget, sier han.


183034ddd

 

Les mer...

2018-05-16 14.00

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv