182039182039i182039p182039pd182039pgopja182039å182039åa

Der kjøkkendrømmen blir oppfylt

Huseby er en av få produsenter i landet som kan spesialtilpasse kjøkkenløsninger. Tuftet på norsk håndverk og tradisjon gir kjøkkenspesialisten 30 års garanti på Signatur-kjøkkenet.

Håndverkstradisjoner som stammer tilbake over 40 år er underlaget til en av Norges største kjøkkenprodusenter. A. Huseby og Sønn startet i 1945 med tremøbler til Tandberg radiofabrikk, senere produsent av spisestuer og skapmøbler i samarbeid med Ekornes, og har siden 1974 drevet med produktutvikling og kjøkkenproduksjon.

– Det står gjerne skrevet i boligannonsene når det er et Huseby-kjøkken. Det er et kvalitetsstempel, sier senterleder Kari Huseby Simonsen i Huseby Kjøkkensenter AS Våle.

– Vi produserer og leverer våre egne kjøkken, og det er viktig å legge vekt på at vi er et kortreist kvalitetskjøkken for de som bor i Vestfold, sier hun.

182039pgopja


Huseby har et stort produktutvalg delt mellom to kjøkkenserier – håndverkserien med trefinerte skrog og heltre bøkeskoffer Signatur, og den enklere og litt rimeligere Agil med hvite melaminskrog og stålskuffer.

– Vi har produkter på en veldig stor prisskala og et veldig stort modellutvalg og typer, så det skal mye til for at kundene ikke finner noe hos oss, sier Simonsen.

Kunder går igjennom en behovsanalyse ved første besøk i kjøkkensenteret i Våle, som er Norges største Huseby-forhandler.

– Vi må vite om det er nybygg eller rehabilitering, hva de liker, stilarter, behov, ønsker, også spør vi om budsjett for å ha litt å jobbe imot, sier Simonsen og sier at Huseby også tilbyr hjemmebesøk hos kunder for å hjelpe med romløsning.

– Alle vi seks som jobber her, veileder til kundens beste for å få en god løsning og at kunden skal bli fornøyd. Vi vil ikke bare legge på og putte inn for at det skal bli dyrest mulig, da er det jo stor sjanse for at kunden ikke kommer tilbake.

 – Vi er veldig opptatt av at kunden skal bli fornøyd og lytte til kunden, det er en viktig ting i denne prosessen her, sier hun.

Huseby Kjøkken har titt og ofte kampanjer, annonsering og aktiviteter som inkluderer de populære kjøkkenmessene.

– Da pleier det å være mye folk, til tider stinn brakke på de dagene som vi legger litt ekstra i, sier senterlederen.


En fremoverlent holdning er viktig for å holde liv i bedriften forteller Simonsen.

– Det er viktig å holde liv i en hjørnestensbedrift i bygda og opprettholde arbeidsplasser og bidra til det. Jeg håper at kundene faktisk reflekterer over at vi er en produsent og leverandør i Vestfold, selv om vi ligger midt på bondelandet, ler hun.

182039å

Les mer...

2018-04-11 10:15

182056o

Detaljorientert ned til servietten

Artikkel Yolo Events legger sjelen sin i å planlegge uforglemmelige arrangementer. Og det er ikke snakk om å ansette noen til å være på gulvet; jentene elsker alt fra markedsføringsarbeid til serviettbretting.
182044

Tradisjonskost i solide porsjoner

Artikkel Savner du ekte husmannskost blant alle funkisrestaurantene? Olsen på Bryn har gode, enkle og ujålete retter på menyen. Kom innom for flesk og duppe eller karbonader – og et livlig konserttilbud i helgene.

    Faktaruta

    Therese Knutsen portrett

    Hemmeligheten bak den perfekte innredningen

    Med estetisk tiltalende bilder og et godt øye for interiør, deler interiør- og hagedesigner Therese Knutsen hemmelighetene bak den perfekte innredningen.

    christian1

    Usikre tider i boligmarkedet

    Det er få markeder som svinger like mye som boligmarkedet.

    IMG_3765

    Jakten på naturlig skjønnhet

    Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

    Arkiv