Jakt? Det er aldri for sent å begynne

Gleden ved jakt er å være ute i frisk luft, i nærkontakt med naturen og ville dyr. Bare spør entusiasten Espen Alm, Mois egen jakt- og friluftsguru.

– Til de som enda ikke har fått interessen for jakt: for guds skyld, prøv det! Det er ikke for sent å begynne, selv om man har blitt 50-60 år. For alle som trenger å komme vekk og ta seg en pause er det ingenting som er bedre enn å stikke til fjells, få frisk luft og være alene.


Espen Alm er innehaver av Alm Våpen & Villmark AS på Moi sør i Rogaland. Nisjebutikken er spesialister på jakt og friluft med fokus på våpen og alt av utstyr til jegere og skyttere.


181032ukjyfgk


Med eget børsemakerverksted driver de blant annet med spesialtilpassing av hagler og heldemping av salongrifler. Heldempingen er noe de startet med i 1986, og har solgt over 6000 stk av. Nå har de også kommet med en helt ny konstruksjon av fulldemperen, som de er meget stolte av.


Allikevel er det kanskje skytebanen som er det store trekkplasteret.


– Det er en underjordisk skytebane på 50 meter. Den er for rifler og salongrifler. Vi vil at kundene skal kunne teste ut produktene de har kjøpt hos oss.Skytebanen er alfa og omega for å trekke folk langveis fra, og det gir en trygghet at produktet du har kjøpt funker 100 prosent slik du ønsker. Så slipper du skrekkscenariet, at noe er galt med våpenet.


181032ou


Alm legger til at de har et stort lager og enormt utvalg i alt fra våpen, jaktutstyr, ammunisjon til optikk. Som innehaver av en nisjebutikk er han opptatt av at kundene som kommer til dem skal kunne gå derfra med produkter han selv vet at de blir fornøyde med. Samt at produktet er lagervarer.


– Den triveligste delen av jobben er når førstegangskjøperen kommer til butikken, og trenger mye råd og tips. Det å kunne hjelpe personen til vedkommende er fullspekket med informasjon og klar til jakta. Det er moro!


181032iygfiduty


Det anerkjente jakt- og friluftsmekkaet har også egen nettbutikk, hvor en kan finne produkter fra kjente merker som Browning, Winchester, Tikka, Sako, Darwin, Huglu, Ruger, Strasser, CZ, Tanfoglio, STI, Glock, Walher, Kite, Minox, Swarovski, Meopta, Kahles og mange andre.


På Moi kommer du inn i butikken og får hjelp fra A til Å. Du får testet våpenet på skytebanen før du drar hjem igjen, og da vet du om alt er som det skal. Hvis ikke blir produktet rettet og justert på. Kundene får ekspert- og faghjelp som garanterer at de blir fornøyde.

Les mer...

2018-01-12 10.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv