183 020 asz183 020 s183 020 aaaaa183 020 aaccccc183 020 sadsweref183 020 sssss

Rogalands store boligprosjekter har noe for alle

Block Watne er et solid og trygt varemerke. Med sine boligprosjekter rundt omkring i Sandnes og Rogaland, bygger de eneboliger, rekkehus og leiligheter for alle og enhver.

Bransjemagasinet er på besøk hos Block Watne AS på Forus, med beliggenhet mellom Stavanger og Sandnes. Her er det Sven Ravn Carlsen som er distriktssjef og styrer skuta, og han beskriver Block Watne slik:


– For det første er Block Watne en skikkelig og godt etablert bedrift og boligbygger som har holdt på lenge og vært gjennom alle mulige opp- og nedturer. For det andre står vi for soliditet, som er et viktig poeng for dem som kjøper hus. At de vet at vi er der under og ikke minst etterpå.


– Og etter at OBOS kom inn i bildet, har vi blitt enda mer solide. OBOS er som Block Watne tuftet på at det skal være skikkelig og kvalitet, og det gir folk trygghet, supplerer Carlsen.

Block Watne er et velkjent navn for de fleste. Opprinnelig var de et noe blygt Sandnes-basert firma på 1930-tallet der fokuset lå på sagbruk og byggevarer, men de utviklet seg i løpet av årene til å bli et innovativt firma som hentet inspirasjon fra amerikanske byggemetoder. På 1950-tallet var de alene om å tilby ferdige hus og pakkeløsninger.


183 020 s


Store prosjekt
– Vi bygger stort sett prosjekter i lokal regi og større byggefelt. Akkurat nå har vi seks områder vi jobber med, og vi har noe for de fleste kundegruppene, forteller Carlsen.


Carlsen lister opp følgende aktive prosjekter til Block Watne på Forus og boliger som ligger ute for salg per dags dato. De desidert største prosjektene deres er:


– Øygarden er et stort og nytt byggefelt i gåavstand til Sandnes sentrum. Her kan du leve både landlig, sentralt og urbant i Engrappveien. Området vil bestå av rekkehus og blokker i ulike størrelser, noe for de fleste kundegrupper og bosituasjoner, sier Carlsen.


– I Skadberg vil det bygges 350 nye og innovative boliger, i samarbeid med blant annet arkitektfirmaet Helen & Hard. Her blir det alt fra eneboliger til rekkehus, leiligheter og tomannsboliger. Boligene bygges rundt små tun og vil blant annet passe perfekt for barnefamilier. Lekeplasser, møteplasser og benker skal finnes på tunet, og boligprosjektet beskrives som en liten landsby, smiler han.


183 020 aaccccc


Andre prosjekter
– Myklebust på Tananger 
med fokus på trivelige fellesarealer utendørs, består av to- og tre roms leiligheter i Havhestveien med ulike størrelser og planløsninger. Kort vei til Tananger sentrum med nærhet til havet og turområder som fremmer en aktiv livsstil.


– I Brattebø har vi gjennomtenkte og løsningsorienterte rekkehus og leiligheter på mellom 66 til 118 kvardratmeter i Brattebøveien. Det er en vakker beliggenhet som lokker til aktive familier og gåturer i nærområdets naturområder, og kort vei til senter og butikk, sier distriktsjefen.


– Kleivane i Sandes er et splitter nytt boligområde og har umiddelbar nærhet til natur og vakre friluftsområder, samtidig som det er svært sentrumsnært. Det barnevennlige og trafikkfrie boligområdet på Kleivane består av moderne eneboliger og rekkehus på 108 til 117 kvadratmeter med egen hage. Melshei med sine fasiliteter er nærmeste nabo.


– Buggelandskogen i Sandnes ligger på idylliske Bogafjell. Block Watnes leiligheter på 82 kvardratmeter består av romslige og lyse leiligheter med kjempeutsikt over den omkringliggende skogen. Leilighetskomplekset er tilknyttet en parkeringskjeller der hver leilighet får en bod og parkeringsplass.


183 020 aaaaa


Hva er de fremste anledningene til at man bør velge Block Watne ved kjøp av bolig? 

– Du får alt av én leverandør. Vi i Block Watne leverer absolutt alt. Vi er tuftet og bygger på lange tradisjoner som en trygg utbygger og leverandør, og vi er flinke til å følge opp både underveis og i ettertid, sier han med et selvsikkert smil.

Les mer...

2018-05-16 08:30

193012w3

Kjøkkenløsning for enhver situasjon

Artikkel Én av de største kjøkkenforhandlerne i Vestfold, kartlegger husholdets behov når de hjelper sine kunder med å velge smarte kjøkkenløsninger.
194010w5

Slik ble Matfikseren en cateringsuksess

Artikkel Matfikseren AS, lover tradisjonsrik husmannskost for norske ganer, samtidig som de har en unik evne til å tilpasse seg etter våre matpreferanser – som er i konstant endring.
  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  Tone.3

  Skjønnhetseksperten

  Tone Vid Skipá

  Arkiv