eideltannlegesenter4eideltannlegesenter1eideltannlegesenter5eideltannlegesenter3eideltannlegesenter2

Nyåpnet kvelds- og helgeåpent tannlegesenter på Eidsvoll har pasienten i fokus

Eidel Tannlegesenter åpnet nylig dørene til sin klinikk på Eidsvoll, hvor man tilbyr en førsteklasses behandling og diagnostikk på dagtid, kvelder og helger - alltid med kundens velbefinnende i fokus. – Dette kommer til å bli en spesialistklinikk, hinter tannlege Adel Khairy.

Adel Khairy ble ferdig utdannet tannlege i 2020 ved Universitetet i Bergen. Den unge, drevne og kunstnerisk anlagte tannlegen hadde studert både fysikk, matematikk og fotografi før valget til slutt falt på tannlegeyrket. Ifølge Adel er både fingerferdighet og et godt øye for detaljer viktige egenskaper i tannlegeyrket, noe som gjorde at tannlegeprofesjonen passet den tidligere fotografen godt.


Lange åpningstider i en travel hverdag
Etter tannlegeutdannelsen fikk Adel jobb på tannlegevakten på Kløfta og i Nittedal, og i 2023 valgte han å starte en egen tannlegeklinikk på Eidsvoll da det fantes et stort behov for tannleger i Eidsvoll-området.


– Jeg så at mange fra Eidsvoll-området ofte ble henvist til Oslo eller andre områder for tannlegebesøk, og jeg mener at det er mangel på tannleger her i området, spesielt etter arbeidstid og i helgene. Derfor har Eidel Tannlegesenter lange åpningstider for å kunne gi en time som passer best for pasienten, forteller Adel.



Hos Eidel Tannlegesenter er det pasienten som er i fokus. Når pasienten kommer til Adel og hans dyktige tannlegeteam, blir det først utført en grundig undersøkelse der man sammen med pasienten lager en behandlingsplan.


– Jeg er veldig nøye på å informere pasienten om hva som skal gjøres, noe som skiller meg veldig ut fra andre tannleger som ofte bare setter av 10-15 minutter til dette, poengterer Adel.


Mange har rett til økonomisk støtte
Noe annet som skiller Eidel Tannlegesenter fra andre tannlegeklinikker, er den store kompetansen på refusjonsregler i forbindelse med større tannlegeinngrep som følge av ulike sykdomstilstand i munnen.


– Det er mange som har økonomiske utfordringer i dag, og jeg mener at Norge har et godt regelverk som muliggjør støtte fra Staten, Helfo og Folketrygden. Vi behersker disse reglene, og ordner og dokumenterer alt som deretter sendes til Helfo, utdyper Adel.



Munnsykdommer og omfattende syreskader på mer enn to tenner, gir pasienten rett til økonomisk bistand for å reparere tennene. Eidel Tannlegesenter ordner alt papirarbeid for pasientene sine, som kan få refundert fra 50 til 100 prosent av kostnadene fra staten.


– Vi har et krav om at alle tannlegene som jobber her må kunne de reglene. Da jeg jobbet i Oslo med pasienter som hadde omfattende skader på tennene, var det mange som ikke hadde hørt at de kunne få refusjon fra Helfo. Blir man kirurgisk behandlet på et sykehus, betaler man som oftest ikke regningen selv, og det samme gjelder ved kirurgiske inngrep i munnen – da har man rett på refusjon fra Helfo, fastslår Adel.


Vanlige plager som munntørrhet og tannkjøttbetennelse gir også rett til økonomisk hjelp fra staten, for eksempel om en tann har blitt ødelagt på grunn av tannkjøttbetennelse.


– Vi prøver å gjøre alt vi kan for at pasientene våre skal betale mindre, og vi har akkurat fått en avtale med NAV slik at pasienter med dårlig råd kan komme hit og få et prisoverslag over sitt behandlingsbehov. Deretter har vi en dialog med pasienten og NAV for vedtak og godkjent behandling, sier Adel.


For Adel er god tannhelse en hjertesak, og han brenner for at alle skal ha råd til å gå til tannlegen og ikke utsette nødvendige og forebyggende behandlinger.



– Det kan være tusen faktorer som påvirker at en pasient hele tiden utsetter behandlingen sin, og vi som jobber med munnhulen har fullstendig forståelse for det, forsikrer han, samtidig som han råder alle til å gå på det årlige tannlegebesøket for å unngå høye tannlegeregninger og forebygge dårlig tannhelse i fremtiden.


Spesialistklinikk på Eidsvoll
Eidel Tannlegesenter tilbyr den unike tjenesten «one-day dentistry», som gjør det mulig for pasienter å bli ferdig med alle behandlinger på en lørdag eller søndag. I løpet av dagen får pasientene pauser og mat, og slipper å komme tilbake på flere behandlinger.


– Svært mye fremstilles her på klinikken slik at pasienter som trenger større inngrep som kroner, kan få alt utført på et par behandlingstilfeller. Vi samarbeider også med Norges laboratorium slik at vi får alt levert raskest mulig, påpeker Adel.


Adel forteller videre at de har spesialisert seg på tannlegeskrekk, og samarbeider med et erfarent anestesiteam som utfører behandlinger under narkose.


– Vi tilbyr full narkose for de pasientene som har indikasjon og ønsker det, og på slike behandlinger har vi nesten ingen ventetid.


Den nystartede tannlegeklinikken på Eidsvoll har allerede rukket å få mange flotte omtaler fra pasienter som føler seg godt ivaretatt av Adel og hans team, og i tiden fremover kommer klinikken til å ansette både kirurger og kjeveortopeder slik at de ikke trenger å henvise pasienter til Oslo eller andre steder.



– Dette kommer til å bli en spesialistklinikk, fastslår Adel og smiler.

Les mer...

2023-07-04 09.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    • EIDEL TANNLEGESENTER
    • Mail
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      +47 67 49 10 00
    • Adresse:
      Nedre Vilberg Veg 8, 2080 EIDSVOLL
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv