182012182012d182012dfdg182012ø

Ophelia frister studenter med ny lunsjmeny

Ophelia Bar/Diner håper at flere studenter vil komme innom litt tidligere på dagen for nye smakfulle retter.

 – Vi startet nylig med å tilby lunsj. Med nye kokker og et eget lunsjkonsept håper vi å tiltrekke oss studenter og andre som jobber i området, forteller daglig leder Raymond Veiborg ved Ophelia Bar/Diner, og legger til at dette innebærer noe tidligere åpningstider fra onsdag til lørdag.


De fire dagene i uken åpner de dørene fra 11.00 til 15.00 for å tilby den nye lunsjmenyen. Her kan du blant annet bestille en saftig burger, en egg & bacon-sandwich eller en tallerken rykende varm pasta med kylling og pesto. Dineren på Holbergs plass i Oslo sentrum er et allsidig utested fordelt over to etasjer. Med restaurant, bar og nattklubb, betjener de mange slags gjester og ulike behov.


182012dfdg

Leier ut selskapslokaler

For mange av stamgjestene på bydelspuben, er Ophelia synonymt med sosialt samvær, en god drink og fin stemning. Noen kommer hit for å svinge seg på dansegulvet, andre for å spise eller se en fotballkamp på storskjerm. Man skal heller ikke glemme de mange som leier deler av lokalene til private bursdagsselskaper.


– I fjor hadde vi over 130 bursdagsselskaper, så vi har blitt store på det. Der har vi et tilbud hvor man får leie gratis lokaler hvis man er over 80 personer. Det er et veldig godt tilbud som ingen andre utesteder i Oslo har, så vidt jeg vet, sier Veiborg.


I lokalene er det sitteplass til 140 personer nede og 40 personer oppe. I tillegg har gjester muligheten til å få et eget avlukke, et såkalt «chambre separee», med plass til opp til 60 personer. For private selskaper kan man velge om man kun ønsker at det skal serveres en velkomstdrink, eller om Ophelia skal diske opp med middag til hele følget.

182012ø

Variabelt klientell

– Før var Ophelia kun en bar og nattklubb, men vi har utviklet oss i løpet av de 32 årene vi har eksistert. Men vi har alltid vært sterke på dette med drinker og cocktails. Med 20-årsgrense er vi en bydelspub, bar og restaurant på hverdagene, mens i helgene slår det over til å bli mer et utested typisk for Oslo sentrum.


– Klientellet vårt er en god blanding av studenter, innbyggere i bydelen og reisende som bor på et av de mange hotellene i området. Det er en fin miks av nesten alle aldersgrupper, og det er egentlig konseptet vårt også. Vi tilbyr jo så mye, med både mat, drikke, fotball og nattklubb. 

Les mer...

2018-04-03 14:30

191041w2

– Som vi sier til bedriftene: det å ha en lærling, er fremtidens ressurs!

Artikkel EOSØR; el-fagenes opplæringskontor Sørlandet, jobber iherdig for at alle ungdommer innen elektrofag skal få en læreplass. Slik får daglig leder Øystein Kommedal, kabalen til å gå opp.
191017w3

Slik får du benkeplatene alle snakker om

Artikkel Arkitekter, Interiørdesignere, kjøkkenbutikker og møbelsnekkere har lagt sin elsk på materialet Corian. Bransjemagasinet tok en prat med Morild InterDesign AS, som produserer, monterer og installerer benkeplater...

    Kontaktinformasjon

    Norskkunsthandverk

    Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

    Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

    Tone.3

    Skjønnhetseksperten

    Tone Vid Skipá

    NaimJosefiw4

    Superdesigner

    Design, teknologi og industri - Naim Josefi skaper magi med stor M.

    Arkiv