182012182012d182012dfdg182012ø

Ophelia frister studenter med ny lunsjmeny

Ophelia Bar/Diner håper at flere studenter vil komme innom litt tidligere på dagen for nye smakfulle retter.

 – Vi startet nylig med å tilby lunsj. Med nye kokker og et eget lunsjkonsept håper vi å tiltrekke oss studenter og andre som jobber i området, forteller daglig leder Raymond Veiborg ved Ophelia Bar/Diner, og legger til at dette innebærer noe tidligere åpningstider fra onsdag til lørdag.


De fire dagene i uken åpner de dørene fra 11.00 til 15.00 for å tilby den nye lunsjmenyen. Her kan du blant annet bestille en saftig burger, en egg & bacon-sandwich eller en tallerken rykende varm pasta med kylling og pesto. Dineren på Holbergs plass i Oslo sentrum er et allsidig utested fordelt over to etasjer. Med restaurant, bar og nattklubb, betjener de mange slags gjester og ulike behov.


182012dfdg

Leier ut selskapslokaler

For mange av stamgjestene på bydelspuben, er Ophelia synonymt med sosialt samvær, en god drink og fin stemning. Noen kommer hit for å svinge seg på dansegulvet, andre for å spise eller se en fotballkamp på storskjerm. Man skal heller ikke glemme de mange som leier deler av lokalene til private bursdagsselskaper.


– I fjor hadde vi over 130 bursdagsselskaper, så vi har blitt store på det. Der har vi et tilbud hvor man får leie gratis lokaler hvis man er over 80 personer. Det er et veldig godt tilbud som ingen andre utesteder i Oslo har, så vidt jeg vet, sier Veiborg.


I lokalene er det sitteplass til 140 personer nede og 40 personer oppe. I tillegg har gjester muligheten til å få et eget avlukke, et såkalt «chambre separee», med plass til opp til 60 personer. For private selskaper kan man velge om man kun ønsker at det skal serveres en velkomstdrink, eller om Ophelia skal diske opp med middag til hele følget.

182012ø

Variabelt klientell

– Før var Ophelia kun en bar og nattklubb, men vi har utviklet oss i løpet av de 32 årene vi har eksistert. Men vi har alltid vært sterke på dette med drinker og cocktails. Med 20-årsgrense er vi en bydelspub, bar og restaurant på hverdagene, mens i helgene slår det over til å bli mer et utested typisk for Oslo sentrum.


– Klientellet vårt er en god blanding av studenter, innbyggere i bydelen og reisende som bor på et av de mange hotellene i området. Det er en fin miks av nesten alle aldersgrupper, og det er egentlig konseptet vårt også. Vi tilbyr jo så mye, med både mat, drikke, fotball og nattklubb. 

Les mer...

2018-04-03 14.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv