173007..173007M173007,,173007

Du har vel den beste energiløsningen hjemme?

Tryggheten i å velge kunnskap og kvalitet før noe annet kan ikke undervurderes. Som kunde er du garantert en god varme- og energiløsning som er spesialtilpasset ditt hjem når du rådfører deg med Klima & Miljø AS i Bodø.

- Visjonen da vi startet opp sommeren 2011, var å kun holde på med varmepumper og vannbåren varme. Det har vi holdt oss til. Siden har vi hatt en veldig bra utvikling med seks gode driftsår, og en stadig økning på etterspørsel og ordretilgang.


John-Are Hestnes er medeier i Klima & Miljø AS. Han har jobbet med kjøling og varmepumper siden 2001, og har sett utviklingen, særlig innen varmepumpe-bransjen, vokse fra år til år.

Firmaet har Salten som nedslagsfelt, og de jobber mye mot entreprenører og privatkunder. Fundamentet i driften er varmepumper, og så har det etter hvert blitt mer og mer populært med vannbåren varme, forteller han.

- Er det noen som lurer på hva de skal velge, så er det bare å ta kontakt. Det er en jungel å gå seg fast i der ute, og erfaringen min er at folk ikke vet hva som finnes. Det vi synes er unikt med oss, og det vi håper at kundene synes er unikt med oss, er at vi jobber kun med varmepumper og vannbårne systemer. Kompetansen vår er høy, og vi deltar stadig på forskjellige kurs for å lære mer.


173007


Klima & Miljø AS er autorisert forhandler av produkter fra Nibe, Toshiba og Daikin. På varmepumper fører de luft til vann, væske til vann og luft til luft. De to førstnevnte er mot vannbårne systemer, mens luft til luft er den tradisjonelle varmepumpen de fleste kjenner til.


- I tillegg utfører vi service. Vi inngår avtaler med de som ønsker det, og tilbyr ellers service på alle produkter som har med varmepumper eller vannbåren varme å gjøre, uansett om de er kjøpt hos oss eller ikke. Nå om dagen ser vi et stort behov for kjøling inne i nye boliger fordi de er så godt isolert. Derfor selger vi stadig mer varmepumper som brukes til kjøling.


Etterspørselen fra entreprenører øker hele tiden, forteller Hestnes, så de er stadig på jakt etter nye medarbeidere med erfaring fra rørlegger- og kjølebransjen. Han legger til at de  

også ønsker seg flere næringskunder.


- Det er utrolig mye å spare på næringsbygg med tanke på fyringsutgifter. Her tilbyr vi leasing av varmepumpe-systemer som gjør det veldig økonomisk lønnsomt. Ellers får våre kunder trygghet i alle ledd. Vi vet hva vi holder på med, vi kommer på befaring, og vi gir en fastpris som vi står ved.


173007,,

Les mer...

2017-06-29 15.15

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv