185068w7185068w2185068w1185068w3185068w4185068w6

Den hårfine kunsten å bli blond

Frisøren som gikk på frisørskole for å bli parykkmaker endte opp med å bli ettertraktet for sin fargeekspertise i faget. I dag er Veronica Black kjent for den hårfine kunsten å bleke hår.

Drømmen om å bli parykkmaker ble glemt allerede i læretiden – frisørfaget viste Veronica en ny verden av kunster som hun fort ble hekta på. 


– Jeg synes det var fantastisk gøy, det var ikke som jeg hadde trodd i det hele tatt, ler Veronica Norevik Black sprudlende. 


13 år senere har hun vært daglig leder for Monge Frisør og er i dag selvstendig næringsdrivende med en stol hos Hair Factory i Moss. Hair by Veronica Black tiltrekker kunder spesielt for hennes særegne kvalitet; å mesterlig forvandle mørkt hår til lyst.


– For å unngå at håret blir gult skal en være ganske god på fargeteori. Jeg er generelt god på farge og har tatt mye kurs, men etter jeg begynte å legge ut bilde av blondt hår i sosiale medier har jeg fått veldig mye kunder som ønsker å bli blonde og det har strømmet på med bestillinger, smiler Black.    


185068w7


Siden hun begynte å leie stol i lyse og lekre lokaler hos Hair Factory og følgerbasen på sosiale medier har vokst, har Black kunnet fokusere på det hun liker best. Kunder kommer så vel fra Moss som fra Drøbak, Ski og Fredrikstad for å benytte seg av tjenestene hennes. 


  Nå har jeg fått sånne kunder som jeg alltid har drømt om, som kommer hit og har lyst å gjøre større ting med håret, i tillegg til de som ønsker oppfriskning av klipp og farge. 


Foruten å være god på lyst hår liker hun å leke seg med pastellfarger i forskjellige nyanser. Hun mikser farger fra Joico med balsam som gir lyse, duse farger som lett kan skylles ut om ønskelig. 


– Kuren med pigmenter kan brukes både her og hjemme og vaskes helt ut av håret etterpå – det er en fordel og gjør at flere tør å prøve når det ikke er en risiko, sier hun. 


Selv om ekspertisen ligger i å gjøre kunder blonde påpeker frisøren at det ikke er alle som har muligheten til å bli blondine. Hun vurderer hver kunde individuelt, og har alltid en løsning i bakhånd.


– De som vil helbleke håret bør gjøre det hver sjette uke. Om du striper og legger skygge i bunn kan det ta lengre tid før en føler seg ufresh. I mars kommer også sprayfarger som blir veldig moro, sier hun. 


Frisøren spår en gjenoppstandelse av nittitallets hårtrender i 2019 inkludert bob, midtskill, permanent og bolleklipp for gutta. 


– Jeg synes det er utrolig moro å jobbe med hår, og for å være flink i det så må en være interessert i det en jobber med og jeg elsker jo å være på jobb, ler hun. 


185068w1

Les mer...

2018-12-05 11.00

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    • Hair By Veronica Black
    • Facebook
    • Instagram
    • Telefon:
      40201069
    • Adresse:
      Nedre Bjerget 22, 1530 Moss
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv