185019w4185019w5185019w3185019w6185019w7185019w2185019w1

Spar penger med selvbetjent losji

Hos det automatiserte overnattingsstedet Wilhelmsen House Apartments AS har du alt du trenger – hjemmekoselige rom med minikjøkken.

– Her får gjestene en leilighet med kjøkken og fasiliteter som gjør at man føler seg litt som hjemme, sier daglig leder Anette Aale.


Wilhelmsen House i Tønsberg, som ligger rett over gaten fra sykehuset i Vestfold, har trimmet ned på kostnader ved å ha færre ansatte for å kunne tilby et billigere alternativ til overnatting for både kort- og langtidsgjester.


– Gjestene bestiller rom på nett og får tilsendt en unik kode på sms og e-post på innsjekkingsdagen. De får også informasjon via sms og mail om treningsrom, vaskerom, håndtering av søppel, muligheter for parkering og om mulighet for kjøp av mat og drikke, sier Aale.


Tilknyttet Wilhelmsen House er WITH bakst&kaffe der gjester kan få ferske brød, bakervarer og nytraktet kaffe syv dager i uken og har i tillegg felles stue og en hage hvor gjester kan slappe av.


185019w6


– Det er litt annerledes å bo hos oss – vi har ikke noe resepsjonist døgnet rundt eller noen som kommer og vasker rommet ditt hver dag. Rommene vaskes på intervall hver 5. dag. Vi har lagt opp til en billigere og mer miljøvennlig løsning der alt skal skje automatisk.

Leilighetsutleien startet opp 1. mai 2015 etter drøyt et år med restaurering.  Bygget var fra gammelt av et elevhjem for sykepleierstudenter gitt i gave i form av et legat fra Halfdan og Ragnhild Wilhelmsen i 1920.


– Vi får ofte besøk av damer som bodde her som sykepleiere. De liker å ta heisen opp for å se om de kan finne seg selv eller venninner på bildene fra sykepleierkullene som vi har hengende i gangen, smiler Aale.


Hun forteller at de har lagt stor vekt på å ta vare på det gamle men likevel tenke nytt under restaureringen av bygget.


– Vi beholdt det gamle rekkverket i vindeltrappen ved å legge til noen ekstra balustre for å få det godkjent, og rominndelingen er så godt som uendret fra den gang bygget var et elevhjem. Vi mottok vernepris for bygget da det sto ferdig.


– Det har vært viktig for oss å skape en hjemmekoselig omgivelse som skal være en kontrast til sykehuset der alt er veldig stilrent og sterilt.  Leilighetene er små hjem der du kan lage maten din selv og se på TV. Rett og slett litt som hjemme.

Wilhelmsen House retter seg spesielt mot bedriftskunder som har både lang- og korttidsprosjekter i området. 


Leilighetstilbudet passer godt for dem som vil spare kostnader på å lage sin egen mat og ikke trenger rommet vasket hver dag.


– Vi ønsker å spare både kostnader og miljøet, så vi har vaskepersonell som kommer  hver femte dag og vasker for de gjestene som bor over lang tid. Om du ønsker ekstra håndklær kan det selvfølgelig ordnes, sier daglig leder.


Hun legger vekt på at de er fleksible overfor de ulike bedriftene om de ønsker å leie leiligheter i noen måneder i strekk eller fra mandag til torsdag eller fredag der andre gjester kan leie leilighetene i helgene.


– Vi er tilrettelagt i et rolig og sentrumsnært boligområde for de som ønsker å ha arbeiderne sine her. Vi tilbyr også Airplay på alle rom og gratis wi-fi.


185019w3


Aale forsikrer om at selv uten resepsjonist på huset har de full kontroll over sikkerheten.


– Vi er på huset på dagtid, og på kveldstid har vi sikkerhetskamera om det er noe uforutsett som skulle skje. Vi er tilknyttet Nokas som har vakter som går runder om natta og vi er alltid tilgjengelig på mail eller telefon, sier hun.


Som gjest har man tilgang til vaskerom, trening- og velværetilbud og kafé. Konseptet er helautomatisert og skal ha minst mulig ansatte for å kunne gi et rimeligere tilbud til overnattingsgjester.


Nytt på Wilhelmsen House Facebookside er en chatbot som svarer direkte på spørsmål fra gjester. Om det er spørsmål chatten ikke kan svare på, kan gjester velge å snakke med et menneske og får svar fra oss innen kort tid.


– Denne driftsformen er et bra konsept. Vi får stadig telefoner fra andre i bransjen som er nysgjerrige på konseptet når de ser at vi driver et overnattingssted med 49 rom som har åpent 365 dager i året med lave lønnsutgifter. 


– Vi har en stor andel av tilbakevendende gjester her hos oss. Det settes pris på muligheten til å kunne vaske klær og trene i samme bygg som de bor, samt at de har mulighet til å bestille seg en time hos fysioterapeut, akupunktør eller frisør når de bor her. Vi har jo alt på ett sted.


I 2018 inngikk Wilhelmsen et samarbeid med blant annet Frogner House Apartments i Oslo som dekker etterspørsler spesielt rettet mot forretningsreisende på jakt etter kvalitetslosji i Norden. HEM heter den nye bookingplattformen som skal gjøre det enklere og tryggere for forretningsreisende å finne losji, spesielt med tanke på kjøkken og andre fasiliteter som om man skulle bodd hjemme.


– Samarbeidet inkluderer selvbetjente leiligheter i Stavanger, Bergen, Oslo, Stockholm og nå Tønsberg. Nettverket er også i gang med å utvide utenfor Skandinavia, sier Aale.

185019w1

Les mer...

2018-10-24 08.15

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv