Norges råeste på gjenvinning?

Visste du at alt fra jern og metaller til vrakbiler og EE-avfall kan gjenvinnes hos Metallco? Og både private og bedrifter er velkomne!

Metallene som blir mottatt hos Metallco bearbeides til rene råvarer som igjen kan brukes som råvarer i industrien. Konsernet har avdelinger over hele landet, hvorav åtte av dem også har mottak for vrakbiler og EE-avfall. Metallco Trondheim er en av disse, der vrakbiler blir sanert i et moderne behandlingsanlegg i henhold til myndighetenes krav.


181019åodaddadaa


– Metallco Trondheim er en tilpasningsdyktig mottaker og profesjonell aktør innen metallgjenvinning. Daglig leder i Meta AS og en fornøyd kunde av Metallco Trondheim, John Morten Ødegård, sier det er helt essensielt for de å ha en mottaker som har de nødvendige kunnskapene da de returnerer hele 30 prosent til gjenvinning. De er hyggelige og vekten er alltid korrekt, påpeker han.


Avdelingen i Trondheim tilbyr større og mindre industrikunder gode nedstrøms-løsninger tilpasset hver enkelt kunde sine unike behov. Selskapets mange samarbeidspartnere har en god spredning, både når det gjelder ulike bransjer og geografisk plassering. Per i dag har de kunder som strekker seg fra Røros til langt oppover Helgeland.


181019p


Med gode priser og en riktig vurdering av restverdier, fremstår Metallco som en god og stabil avvikler. Derfor blir det også ekstra viktig for selskapet å være effektive i material-mottaket, og kjappe med både tilbakemeldinger og oppgjør.


Mange av næringskundene deres er også medlemsbedrifter hos Renas, Norges ledende EE-returselskap. Med eget anlegg tilbyr derfor Metallco i Trondheim både innsamling og behandling av EE-avfall fra næringslivet i Trøndelag. Slik kan de håndtere alt fra bilvrak, skrapjern og metaller, til EE-avfall på en best mulig måte.


181019åds


Hos Metallco Trondheim AS er topp-prioritet å ta hånd om utrangerte materialer på en trygg og effektiv måte, innenfor de rammene lovverket gir. Selskapet oppfordrer alle som er nysgjerrige eller har spørsmål om å ta kontakt, for en nærmere presentasjon og gjennomgang.


Lurer du fortsatt på om det er noen vits i å resirkulere? Miljøgevinstene ved gjenvinning av metaller er mange, men viser seg spesielt i form av redusert energibruk. For aluminium spares det 94 prosent og for jern 74 prosent sammenliknet med primærproduksjon – tygg litt på den! I tillegg til redusert forurensning av luft og vann bevares verdifulle metaller for senere generasjoner.

Les mer...

2018-01-25 12.00

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv