164066 SM0164066 SM

Studio Marichen – fordi du fortjener å slappe av i en travel hverdag

Studio Marichen er salongen med velvære i fokus. I salongen jobber åtte dyktige, faglærte kvinner for å gi deg en helhetlig skjønnhetspleie som gjør at du stråler både innenfra og utenfra når du går derfra. Så pust ut, senk skuldrene og slapp helt av; velkommen til Studio Marichen!

I Skien ligger skjønnhetssalongen Studio Marichen. De er den eneste salongen i Telemark som tilbyr en helhetlig pleie for hele kroppen, og hos Studio Marichen kan du faktisk gå på spa hos frisøren. Med alle behandlinger som på et spa, fra en vanlig hårklipp til permanent makeup og fotpleie, ligger forholdene godt til rette for at du skal få en velfortjent pause fra den hektiske hverdagen.

Salongen har dyktige faglærte medarbeidere, som alle utmerker seg på forskjellige områder. Innehaver og daglig leder av salongen, Marianne Christensen, skryter godt av sine medarbeidere, og presiserer at hun legger vekt på relevant utdannelse innen faget – og gjerne i fargelære.


- I frisøryrket lærer vi jo om farge, fargesirkelen og hele grunnlaget. Fargelære gir gode resultater i forhold til farge, og er veldig interessant, sier Christensen entusiastisk.

Etter å ha flyttet ut fra et travelt kjøpesenter nylig, ønsker Christensen at kundene hennes nå skal finne roen i hennes salong.


- Her kan du finne roen. Her kan du få en god kopp kaffe, senke skuldrene og bare kose deg. For oss er helheten veldig viktig, og vi bruker mye tid på å holde lokalet pent, rent og ryddig, forteller Christensen.

Selv er hun utdannet dame- herrefrisør, har over 35-års erfaring i bransjen og to fagbrev, og er både makeup-artist og fargekonsulent. I salongens team finner du også hudterapeuten Olga fra Moldova, som har jobbet i Norge i mange år. Hun er ekspert på hudpleieproduktene hun jobber med i salongen, og kan produktene. Ifølge Christensen er Olga en skikkelig perfeksjonist, og utfører kroppsbehandlinger og negldesign i tillegg til vippeextensions – som hun har utdannelse i.


Sylvia er teamets andre hudterapeut. Med flere års erfaring fra hudpleiebransjen er hun en ener på permanent makeup, noe som kommer godt med etter den økte populariteten på permanent makeup de siste årene. Men det de merker aller størst etterspørsel på er uten tvil vippeextensions.

- Kundene spør hovedsakelig etter tilbudene vi har, etter å ha googlet på vippeextensions der vi kommer opp, og vi ser at det er en stor etterspørsel på hudpleie, vippeextensions og negldesign, sier Christensen.


Brudene strømmer til Studio Marichen

På hårfronten er det Carolyne som utmerker seg. Med utdannelse og erfaring fra Kenya lager hun dreadlocks, rastafletter og flotte afrikanske flettefrisyrer. Og med Elisabeth Myhra og hennes solide bakgrunn fra helsevesenet, jobber hun i salongen som administrativ leder med det overholdende ansvaret for HMS og renhold, og sørger for at salongen oppfyller alle krav.

Studio Marichens allsidighet som skjønnhets- og frisørsalong gjør at gifteklare bruder strømmer til salongen og bestiller full pakke for en dag fullspekket med velvære og meg-tid.


- De gjør ofte hele pakka. Alt fra voksing til hudpleie, til bryn, vipper og negler - og hår og makeup siste dagen. Helheten – selv om du ikke er brud – det er det mange som ikke har oppdaget hvor godt det gjør! Vi lever i en veldig travel hverdag, og vi kvinner liker å ha den velværefølelsen.


Christensen vil spesielt fremheve de store fordelene det gir å benytte seg av hudpleie og frisør på samme sted i en travel hverdag. Kundene som besøker Studio Marichen vil ha kvalitet og velvære, og salongen utfører ofte tidskrevende jobber. Til tross for at kundene stort sett blir strålende fornøyde etter besøket på Studio Marichen, er det veldig mange som er uvitende om salongens eksistens.


164066 SM

Les mer...

2017-06-09 14:15

181075pøo

Du - en naturlig formidler?

Artikkel "Jeg har aldri klart å stå foran et publikum og snakke". Har du hørt deg selv si dette? Bli utfordret av Stemmeprakt AS.
181066

Sjekk referanser for riktig byggefirma

Artikkel Vær sikker på at du velger riktig byggefirma til din bolig ved å sjekke referanser, råder daglig leder Stian Ramsland. SR Bygg AS hjelper deg med alle dine byggeprosjekter.

  Faktaruta

  • Studio Marichen
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   35 52 48 97
  • Adresse:
   Ulefossveien 32, 3730 Skien
  IMG_3765

  Jakten på naturlig skjønnhet

  Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

  5

  Dyrevennlig app forenkler hverdagen for veggiser

  Vegan Norway kartlegger veganske spisesteder

  Arkiv