172054172054-6172054-Foto_Mats_Duan172054-1172054-5

Dette visste du ikke om Sarpsborg

Skal du klare å henge med på alt som skjer i Sarpsborg, har du litt av en jobb! isarpsborg er med på å planlegge og gjennomføre arrangementer i Østfold-byen. Her finnes det noe for ab-solutt alle, hele året.

- Jeg vil nesten påstå at Sarpsborg er den byen i Norge som har mest arrangementer satt i system. Det er mye på grunn av isarpsborg som organiserer arrangementene, sier Marit Bjørnland, daglig leder i byselskapet.


iSarpsborg startet opp høsten 2014, og er en sammenslåing av tidligere Visit Sarpsborg, Sarpsborg sentrumsforening og Sarpsborg 2016. Byen er landets tredje eldste, og feiret sitt tusen-årsjubileum i fjor.


172054-1


Målsetningen til isarpsborg er å få flere til å både bosette seg i og besøke Sarpsborg. De jobber mye med aktiviteter og arrangementer. Gjennom Sarpsborg-appen er kalenderen tilgjengelig for alle som vil følge med på det som skjer.


- Å skape et levende sentrum er noe av det viktigste vi gjør. Vi jobber tett med næringsforeningen og kommunen for å få flere nyetableringer og bosteder i sentrum, og vi jobber i forhold til reiseliv for å øke antall besøkende til byen.


Det burde ikke være vanskelig å lokke folk til den gamle industribyen ved Glomma. Nylig la de bak seg Festuka, en tradisjon i juni med både konserter, byvandringer og Glengfestivalen. Ellers i sommer blir det Olsokfestival i Landeparken, før NRKs Sommertoget kommer på besøk den 19. august, samtidig som det tradisjonsrike Sarpsborgmarken går av stabelen. 


172054-5


- Den første helgen i september er det Sarpsborg-festivalen. Det er den største festivalen her i byen, og arrangeres for tredje året på rad. 


Og er du blant dem som allerede har begynt å tenke på nissen, skal du legge turen innom Sarpsborg i desember. Da arrangeres Julebyen, et flott julemarked med salgsboder og utstillere i Kulåsparken.

Les mer...

2017-05-30 14.45

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv