rsabil1rsabil2rsabil3rsabil7rsabil6rsabil5rsabil4

Øker salget med de beste bilmerkene

RSA Bil Romerike har økt kapasiteten, pusset opp lokalene og utvidet merkerepertoaret. – Nå kan vi tilby noe til alle!

Kontrastene er store siden oppstarten av RSA Bil Romerike i 2001. Den gang holdt de til i et lokale som var en fjerdedel av deres nåværende lokale, med kun ett bilmerke og til sammen syv ansatte. I dag har RSA Bil Romerike 19 ansatte, et utvidet og nyoppusset lokale – og ikke minst det meste (og det beste) under ett tak, med merkene Suzuki, Isuzu, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Maxus og BYD.  



– Da vi begynte hadde vi bare Suzuki, så overtok vi Isuzu i 2007, og Fiat og Alfa Romeo i 2009. Etter noen år fikk vi Jeep, og de siste årene har vi fått de kinesiske merkene Maxus og BYD. Så nå har vi mange merker, mange modeller og mange bein å stå på, fastslår daglig leder Lars Johnsen med et smil. 


BYD og Maxus skulle faktisk vise seg å bli et helt nytt og spennende kapittel for RSA Bil Romerike, som fikk mer å tilby varebilkundene.  



– Maxus har mange modeller og vi har solgt flest av varebilene ED3 og ED9, og vi har vært veldig fornøyd med salget, forteller Lars. 


Elbil-salget eksploderer
I disse dager er den nye elbilen BYD Tang blitt tatt godt imot av publikum, og RSA Bil Romerike har fullbooket prøvekjøring hver dag av spente kunder som vil prøve den.  


– Den har fått en veldig god mottakelse og mye skryt! Folk blir overrasket når de prøver den og ser hvor bra den er. Den har en lekker sammensetning med fine detaljer og pianolakk. Og så er den Android-basert; så det er ubegrenset hva du kan gjøre på den superkvikke skjermen, fremholder Lars.  



Lars mener det er langt flere som ønsker seg en elbil i år, kontra tidligere år. Her på Romerike er det dessuten kanskje ekstra mer fordelaktig å ha en elbil for dem som jobber i Oslo. 


En annen bil med elektrisk drivkraft som har gjort det stort, er Suzuki Across som får sekser etter sekser på terningen.   

– Det er en tøff bil som er kjempefin å kjøre. Helt nydelig og med god plass, sier Lars entusiastisk. 


Robust pickup med full komfort 
Én av Lars’ personlige favoritter, er pickupen Isuzu D-MAX, som imponerer stort med en komfort som er av en helt annen verden.


– Det er en helt ny bil, med ny ramme og chassis, og som er selvkjørende på nivå 2. Med D-MAX har man flyttet SUV-en inn til pickup-en, og komforten er på et helt annet nivå. Det er rett og slett en glimrende pickup, for samtidig som den trekker 3,5 tonn og er et robust arbeidsjern, kan du sitte og kose deg på tur, smiler Lars.   


Han er i tillegg svært glad i Fiat 500, som kom i vår. Selv om den hverken er spesielt billig eller har størrelsen til en familiebil, har Fiat 500 noen fantastiske kjøreegenskaper som overgår veldig mange elbiler i samme segment. 



– Det er en veldig kul bil som jeg tror vi kommer til å selge enda mer av i tiden fremover. 


RSA Bil Romerike har med andre ord posisjonert seg godt i regionen, med sitt imponerende merkeutvalg. Og fremtiden ser ikke annet enn lys ut, med et splitter nytt lokale og økt kapasitet til å ta seg av kundene som kommer inn.  


– Nå kan vi tilby noe til alle, avslutter Lars og ønsker velkommen inn til RSA Bil Romerike på Skjetten.  

Les mer...

2021-09-01 16.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv