172072.172072.,.172072.,.o172072172072.,p172072..

Circle K-stasjonen med den beste servicen

En bensinstasjon av den litt gode, gamle sorten – det er Circle K Haukerød. Målet er å gi kundene en god opplevelse. Det får de med fersk påsmurt mat, en flott bilvaskhall og hjelp til skifting av lyspærer og fylling av bensin.

Bjørnar Pettersen er daglig leder av bensinstasjonen, og har vært franchisetaker siden januar 2016. Det har vært en overgang å gå fra å være Statoil til å bli Circle K, men kundene har tatt det pent, forteller han.


- De får den samme kaffeavtalen, og den samme wienerpølsa til 10 kroner. I tillegg er servicetilbudet akkurat det samme. Og de blir møtt av de samme folkene som jobber bak kassa – bare med nye klær, sier han med et smil.

Circle K Haukerød har et rykte på seg for å være en bensinstasjon hvor man får den hjelpen man trenger. Mange kunder kommer fra den andre siden av byen, for på Haukerød skifter de nemlig lyspærer!


- Mange er glad for å få den type hjelp. For oss er det en selvfølge å bli med kundene ut og fylle både bensin og luft, hvis de trenger det. Samtidig smører vi baguetter og ferske matvarer hver dag, og vi har en bilvaskehall hvor du får en god kvalitet på vasken.


172072


Kundene som stopper innom Circle K Haukerød er ofte folk i farta. Håndverkere og hytteturister på vei til Sandefjord, for eksempel. Pettersen tror mange av dem er fornøyde og kommer tilbake.


- Når man kommer inn i butikken skal man bli sett, eller i det minste få et nikk. Det føler jeg betyr litt. Servicetilbudet ellers er stort sett det samme som ved andre bensinstasjoner. Men kaffeavtalen vår er unik, selv om andre kanskje har noe tilsvarende. Vi legger vekt på hurtigmat. Hos oss får man en fersk baguette eller ei fersk matpakke som er lett å ta med seg. Det liker kundene.


172072.,.o


Når Pettersen ser fremover i tid, er det først og fremst med planer om å få på plass en ladestasjon for elbiler. Han tror også det vil bli et enda større fokus på mat og matvarer.  Når det å kjøre elbil blir mer vanlig etter hvert, blir det kanskje ikke lenger behov for bensin og den tradisjonelle bensinstasjonen.


- Det er ingen tvil om at det er på mat vi har den store omsetningen i dag. For å henge med i markedet videre, må vi fortsette med å tilby et rent og godt produkt slik at kundene får god mat og en god opplevelse. Når en kunde kommer inn i butikken, er det en selvfølge at det skal være rent og ordentlig.


172072..

Les mer...

2017-07-07 09.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    • Circle K Haukerød
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      33 45 54 24
    • Adresse:
      Moveien 113, 3221 Sandefjord
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv