173014173014-173014.173014.,.173014....

Derfor skal du velge Bildelgrossisten AS

Andreas Hægeland etablerte Bildelgrossisten AS i 2005 fordi han ønsket seg en alternativ leverandør av bildeler. Tilbudet i Lyngdal på den tiden var lite, men behovet var stort – og det er det fortsatt, forteller han. Nå åpner de også nettbutikk.

- Nesten halvparten av det vi leverer er til proffkunder som mekanikere, entreprenører og verksteder. Vi har veldig mange faste kunder, og god pris og høy kvalitet på alt vi selger.


Produktsortimentet til Bildelgrossisten AS er enormt. Som bileier finner du alt du trenger: fra bremsedeler, forstillinger, fjærer og slitedeler til voks og produkter for polering og avfetting. Verktøy, mikrofiberkluter og speil- og vindusrens hører også med.


- Å være konkurransedyktig på pris og å ha solid kvalitet, det er det viktigste. Som grossist kjøper vi inn deler på et nivå hvor vi kutter mellomleddene. På denne måten klarer vi å holde lave priser i markedet, og det er viktig. Vi foretrekker tyske deler, for de holder så høy kvalitet, forklarer Hægeland.


173014.


Produkter for avfetting selger han mye av, og her finnes både petrobaserte og miljøvennlige vannbaserte varianter. I tillegg kommer gode og rimelige poleringsmaskiner, med alt av tilbehør som voks og profesjonelle puter med lang holdbarhet. Og så må vi ikke glemme at Bildelgrossisten AS er størst på Autoglym mellom Kristiansand og Stavanger.


- Autoglym har det meste av voks og poleringsmidler, og er et merke som stadig vinner alt av priser. Det er ingen voks i verden som har klart å nærme seg Autoglym sin voks.

 

- I løpet av sommeren blir alle de kjemiske produktene tilgjengelig i nettbutikken. Målet med den er å være solide på pris og ha rask levering, og det er en norsk butikk hvor det er trygt å handle.

Les mer...

2017-07-05 11.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    • Bildelgrossisten AS
    • Epost
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      40006968
    • Adresse:
      Åneveien 7 4580 Lyngdal
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv