193023w2193023w8193023w7193023w6193023w5193023w4193023w3193023w1

Hva kjennetegner et perfekt kjøkken?

En gjennomført planlegging av kjøkkeninteriøret gjør at trivselen på kjøkkenet øker. – Vi er veldig opptatt av at ting skal stå på riktig plass, forteller daglig leder ved Selma Kjøkken & Interiør Fredrikstad AS.

Kjøkken og interiørforhandleren Selma Kjøkken & Interiør, ligger strategisk plassert i Dikeveien 16, midt i en næringspark med ypperlige parkeringsmuligheter. Selv om de er en fersking her i Fredrikstad, så er merkevaren Selma godt etablert.


Utvikler kjøkkenløsninger ut ifra egne erfaringer

– Vi åpnet offisielt i november 2018, men butikken i Ski har eksistert i 25 år, sier Ole-Magne Kaald Husby – en daglig leder som selv har stått mye bak grytene på kjøkkenet. 


Husby har mest erfaring innen bakeri, men uttrykker at matlagingsinteressen har fulgt med ham hele livet.


– Så jeg vet hvordan et kjøkken skal fungere, smiler han mens han med et tydelig engasjement i stemmen forteller om konseptet til Selma Kjøkken & Interiør:


– Det som kjennetegner oss er kvaliteten og profesjonaliteten i et kjøkken. Vi er veldig opptatt av at ting skal stå på riktig plass, at det skal fungere og vare lenge. Det er ikke alt som en kjøkkenplanlegger leverer, som kan fungere i praksis. 



Derfor har de valgt å kun satse på kvalitetsbevisste, gjennomførte løsninger; løsninger som gagner kunden og utgår fra riktige problemstillinger og utfordringer man kan oppleve på et kjøkken.


– Vi selger jo et navn, merke og produkt vi skal være stolte av, og da vil vi jo ikke at det skal gå i stykker! Fordelen vår er at vi er liten, i forhold til de store kjøkkenleverandørene. For oss spiller kvantitet en så liten rolle at vi like gjerne kan levere alt i beste kvalitet. Hengsler, skinner og andre viktige funksjoner, er detaljer som ofte kommer i flere kvaliteter og ulike prisklasser. 


Der er Husby klar i sin sak; her spares det ikke på noe!


– Vi kan skreddersy hele huset ditt
Det var kombinasjonen salg og kjøkken som først lokket Husby inn i stillingen som daglig leder ved en kjøkkenbutikk. Og etter at svigerfaren hans fikk tilbud om å åpne en avdeling her, slo Husby til med umiddelbar virkning.


– De tjenestene og produktene som Selma leverer, falt veldig i smak. Både jeg og kona syns alt var så likt overalt, men her så vi plutselig at ting var mulig! Flere av de store kjedene har et mer begrenset sortiment, og det er mye som ikke lar seg gjøre, forteller han.



Og dermed stikker Selma Kjøkken & Interiør nesen frem som en fleksibel kjøkkenforhandler der du som kunde kan få alt skreddersydd etter mål, farge og smak. 


– Vi kan skreddersy hele huset ditt, vi, hvis du vil! Sier han med en god latter.


For det er ikke kun kjøkken som kan skreddersys av Selma Kjøkken & Interiør. De er også en tilbyder av baderomsløsninger og garderober – skreddersydd og montert av profesjonelle håndverkere. 


– Vår leveringstid er veldig kort, vanligvis mellom tre til seks uker. På garderober er vi veldig raske.


Husby forteller om en kunde nylig, som ville ha en seng med matchende kommode og nattbord; et kompromissløst oppdrag for Selma Kjøkken & Interiør, selvfølgelig.


– Kundene blir veldig fornøyd med utførelsen. De får det akkurat slik de ønsker det. 


Mens ferdigmonterte kjøkkenmoduler alltid sendes rett fra fabrikken direkte til sluttkunden, utføres skreddersydde spesialbestillinger på plass i butikken – godt hjulpet av et prisbesparende system som mer eller mindre innebærer at man ikke betaler så mye ekstra for en skreddersydd montasje.


Tro mot sitt konsept
På sikt ønsker Husby å ekspandere, og kan tenke seg å ansette en selger fremover. Slik får han hendene frie til å utføre andre arbeidsoppgaver, og kanskje etter hvert henvende seg mer mot proffmarkedet og entreprenører – selv om han avslører at det ligger lenger frem i tid. Det er her og nå som gjelder.


– Jeg har troen på dette, avslutter han, med et forhåpningsfullt smil.

Les mer...

2019-07-31 19.15

newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv