183028pds183028183028d

– Det viktigste er å levere det kunden vil ha

– Reiser jeg fra en jobb og kunden ikke er kjempefornøyd, så har jeg ikke lykkes. Gogstad Byggentreprenør i Sandefjord setter arbeidsstoltheten først, og utfører nøyaktig kvalitetsarbeid til en hver tid.

– I bransjen er vi både håndverkere og servicepersonell. Alle kunder skal behandles likt uansett oppdrag, det er prioritet én. Nummer to er gjennom hele prosjektet å ta tempen på kunden og finne ut av hva de ønsker seg. Det hjelper ikke å bare å tenke på lommeboka, sier Reidar Gogstad, gründer for Gogstad Byggentreprenør.


Entreprenøren er i utgangspunktet utdannet landbruksmekaniker og agronom, men skiftet fil til byggebransjen tidlig og gikk videre og utdannet seg som ingeniør.

– Jeg fikk gründerspira i meg og startet enkeltmannsforetaket i 2006, sier Gogstad.

Og siden den gang har arbeidet bygget på seg. Entreprenøren har med seg en lærling og en deltidsansatt og leier inn byggmester ved behov, og tar seg av alt av småjobber til bygging av eneboliger.

– Jeg har en forkjærlighet for eldre byggetradisjoner, og jeg har akkurat satt opp en enebolig på en gård i Enge i Sandefjord i god gammel sveitserstil, sier han stolt.


Rehabilitering er blitt et fokustema i bedriften, noe Gogstad er svært fornøyd med.


183028d


– Det er jo gjerne mye rehabilitering på privatmarkedet, og det er utrolig inspirerende å få reist full føniks fra asken for å si det sånn.

Gogstad holder seg mest hjemme i Sandefjord, og gjennom jungeltelegrafen har han godt med arbeid.

– Jeg er veldig fokusert på detaljer og helheten, noe som kundene mine også får oppleve. Det er slik jeg slipper å reklamere, siden det er jungeltelegrafen som fungerer for min del.

Gogstad ser lyst på fremtiden for byggefirmaet, og forutser at det er nok jobb for alle i Sandefjord.

– Jeg er kanskje i en litt bortskjemt og heldig situasjon fordi kundene som kontakter meg allerede har bestemt seg for å bruke meg. De vil ha et ordentlig norsk firma og da betaler de gjerne deretter, sier han.

Hans trygghet i faget er noe som smitter over på kundene, forteller han, og råder nye kunder å tenke over før de velger det firmaet som er billigst om det er kvalitet eller pris som betyr i det lange løpet.


183028

Les mer...

2018-05-16 09.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv