172025_89172025172025_1172025_2172025_4

Skikkelige pølser = ekte matglede!

Ekte spekepølser stappet med det beste kjøttet som er å oppdrive i Norge. Og hjemmelagde geleer i alle varianter som det herligste tilbehør. Pølsegleder tilbyr sine smakfulle produkter til matglade nordmenn på både messer og via nettbutikk.

Spekepølser fra produsentene Karl Rekedal, A/S Svindland og Toten kjøtt utgjør ryggraden i Hordaland-firmaet med det treffende navnet Pølsegleder. Heidi-Lill Halvorsen står i spissen for driften, og er lidenskapelig opptatt av god mat.


- Jeg har drevet med messesalg i mange år, og da ser man hva som tilbys og hva som selger. Etter at vi begynte med pølser kan jeg fortelle kundene at dette må de kjøpe fordi det er så godt! Jeg liker å selge ting som jeg selv er glad i og har en passion for. Man kan bruke spekepølser til så mye mer enn å bare ha det på brødskiva. Du kan steke og ha det til eggerøre og omeletter, på pizza eller bare oppskåret i skiver sammen med øl.


172025


I tillegg til pølser i mange varianter tilbyr Halvorsen et minst like stort utvalg av geleer og syltetøy samt snop og godis. Mange av geleene passer helt perfekt til spekemat. Hun ramser kjapt opp blåbærgele, kreklinggele, bringebær-, tyttebær- og ripsgele. I tillegg kommer blant annet julegeleen laget på hyllebær og granskudd-gele som begge er et nydelig følge til vilt. Bestselgeren er varianten med akevitt. Den er supergod på spekemat, men kan brukes til alt fra fisk til fugl, forteller Halvorsen entusiastisk. Geleene lages for hånd ved to gårdsbruk på Sveio og Orkanger. 


172025_2



- Produktene våre er veldig populære som firmagaver, og det selger vi mye av. Det er valgfritt hva man vil sette sammen. Men vi har for eksempel skjærefjøler med stålkniv med tre bestselgere, det er spekepølser med rødvin, bacon og elg. Vi har små og store fjøler, og kundene kan bestemme selv hvordan de vil ha det lagt opp. Det vanligste er ei fjøl med tre pølser og en kniv, eller et stort brett med to lange pølser og to geleer på siden. Vi har i tillegg en brødkurv som er veldig populær. I den ligger det to pølser, en gele og et flatbrød.


Pølsegleder er ofte å se på messer på Vestlandet. Men heldigvis må du ikke reise vestover for å nyte de herlige produktene deres. Via firmaets nettbutikk kan du enkelt bestille alt av spekepølser, geleer, syltetøy og tilbehør - rett hjem i stua!


- Dette er matvarer av topp kvalitet. Jeg vil si at det er noe av de beste pølsene som finnes! 


172025_5

Les mer...

2017-05-08 10.45

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv