195018w11195018w10195018w9

– Ingen andre kan Hemsedal bedre enn oss

Hemsedal Aktiv er eventbyrået med en helt unik lokalkjennskap. – Det som skiller oss fra veldig mange andre eventbyråer er at vi kan Hemsedal!

Det medlemseide bedriftsnettverket og eventbyrået Hemsedal Aktiv, består av ulike bedrifter med samme fellesnevner: De er alle forankret i Hemsedal.


– Eierstrukturen består av Fjellsport, Hemsedal Huskies, Helselaben, Hemsedal Snøscooterutleie, Fjellet kaller, Hemsedal Hestesenter, og SkiStar som eiere via Skiskolen, forteller daglig leder, Marit Foss innledningsvis. 



Det eneste kravet for å bli medlem i paraplyorganisasjonen Hemsedal Aktiv, er at du må bedrive en virksomhet på heltid – hele året.


– Mange gjør jo ikke det, og da kan vi isteden inngå en samarbeidsavtale med disse bedriftene. Vi vet at det er flere som er på trappene til å gå fra sin vanlige jobb og over til å bli en fulltids-aktivitetsbedrift, og vår misjon er å hjelpe dem dit slik at de får en optimal prissetting og bra gjesteflyt, forklarer Marit om Hemsedal Aktivs misjon.


Mange av aktørene er likevel flinke til å tilpasse seg årstidene, og tilbyr aktiviteter som klatring og sykkelutleie på sommeren.


– Vi lever like mye på bar mark som vi gjør på vinteren, så vi er veldig takknemlig for at det er flere som drar i den retningen. En del av virksomhetene her stenges ned om sommeren, men den vinden er i ferd med å snu, sier Marit og smiler. 


Som eventbyrå er Hemsedal Aktiv en allsidig aktør som tilpasser seg kundens behov, ønsker og budsjett.


– Vi sørger for at kunden får en spesiell opplevelse. Vi selger det kunden vil ha, bare gjesten er fornøyd, utdyper hun. 


Hun forklarer at det ikke alltid er så lett finne den perfekte balansen på egenhånd, når det kommer til aktivitetsmengden.


– Mange ønsker å gjøre så mye på kort tid, og det blir ikke alltid helt bra. Noen bør kanskje ha litt mer innhold slik at det blir spennende, så man får lyst til å komme tilbake. For det er jo et mål; at de vil komme tilbake!


Om du vil booke en tur i Hemsedal med Hemsedal Aktiv, kan du gjøre det på to forskjellige måter. Enten booker du selv via deres nettside, eller så tar du kontakt med dem direkte for en skreddersydd pakke fra a til å – der alt fra selve reisen til aktivitetene inngår i pakken.


– Da har vi pakket alt for dem og sørger for at de har det bra her, før vi sender dem hjem igjen.


– Det som skiller oss fra veldig mange andre eventbyråer er at vi kan Hemsedal! Vi selger alltid Hemsedal. Ingen andre kan Hemsedal bedre enn oss sånn sett, for vi kjenner dybden til aktivitetene, transportselskapene og matleverandørene. Vi er best på det som skjer i Hemsedal, fastslår Marit med et stort smil.




I likhet med flere av de Hemsedal-baserte aktørene, er Marit veldig spent på de to nye konferansehotellene som snart dukker opp i Hemsedal. Forventningene er store når en helt ny kundegruppe kommer til Hemsedal. Forhåpningene er at Hemsedal blir enda bedre rustet til å fungere som et helårsaktivitetssted.


– Per nå avventer vi og samarbeider med hotellene om hva de mener ønskes der, for vi må være med på utviklingen, avslutter Marit.

Les mer...

2019-12-01 20.00

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
Hjemmeside

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv