185016w1185016w2185016w3185016w4185016w5185016w6185016w7

Helt rå på farge!

Den råeste frisørsalongen i Tønsberg, finner du i tilknytning til det prydelige bygget Wilhelmsen House. Salongen House of Hair, er helt rå på farge, eksperter på langt hår, og eksepsjonelt gode på kundebehandling.

Joakim Berg har jobbet som frisør i hele 18 år. Det har nå rukket å bli over tre år siden han startet for seg selv i et lokale i Wilhelmsen House sentralt i Tønsberg, men det er først det siste året som det har tatt av. 


– Det var jo egentlig ikke den veien jeg skulle gå! Jeg skulle egentlig gå veien innen bartending og vinkelner, men det ble for mye moro i Oslo og for lite fokus på skole, ler han med glimt i øyet.


– Men det var en slags mening med det, for da jeg kom hjem igjen så møtte jeg en venninne som jobbet i frisørsalongen til foreldrene sine. Hun spurte meg om jeg ikke ville bli med å jobbe som frisør. 


Berg hoppet på frisørfag-linja og bestod med glans. Læretiden ble fullført hos en veletablert salong i Tønsberg, og derfra gikk veien til et par andre salonger. Etter to år tok samme salong kontakt med ham og lurte på om han ville jobbe der igjen.


– Jeg ønsket å få eierinteresser og daglig leder-stilling. Så der var jeg i åtte år, før jeg tenkte at det var på tide å gjøre noe annet.  


185016w2


I samme øyeblikk som han fikk tilbud om et lokale i Wilhelmsen House, satset Berg helhjertet på drømmen om en helt egen salong. Selvsagt på sine egne premisser. Derfor er den luksuriøse innredningen i salongen, designet og nøye planlagt av en interiørdesigner.

– Jeg tenkte at hvis det her er siste stoppet mitt, så vil jeg ha det sånn som jeg vil ha det. Min føring var luksuriøst, tidløst og ikke for feminint. Jeg gikk «all in», blant annet med kjøp av en luksuriøs massasjevasker, forteller den engasjerte frisøren.


Kundene som kommer inn døren til House of Hair, opplever en varme fra det de tar i dørhåndtaket til de trår innenfor dørstokken. Salongen har et stort fokus på kundetrivsel, og ønsker at alle skal føle seg velkomne hos dem. 


– Vi er veldig opptatt av at kunden skal bli tatt godt imot. Salongen skal ha samme hyggelige mottakelse av alle frisørene, uansett hvilken frisør du skal til. 


Det gode arbeidsmiljøet til frisørene smitter over på kundene. Takhøyden er stor og Berg forteller at han tror at mange av kundene hans kommer til House of Hair nettopp på grunn av den trivelige atmosfæren, men også det faglige.


185016w3
– Vi prøver hele tiden og holde oss oppdatert på trender og nyheter og går jevnlig på kurs både i Norge og i utlandet. 


Vi er et godt team og det er god kvalitet bak det vi gjør. Vi får ofte tilbakemeldinger som går på at vi er helt rå på farger, samtidig som de synes vi er en morsom gjeng. Det er kunder som har leita rundt i hele byen, og endelig finner de en salong som forstår! 


House of Hair utmerker seg spesielt i fargebehandlinger - særlig på langt hår. Behandlingene tilpasses etter kundens egne ønsker og lommebok. Det ser Berg ingen problemer med.


– Får jeg en kunde som ønsker å gå tre ganger i året, tenker jeg: hvordan kan jeg sørge for at du kan gå tre ganger i året og være like fin på håret hele tiden? 


Berg har også lang og bred erfaring med parykker og har mange fornøyde kunder.


– Det er i all hovedsak kreftpasienter vi jobber med, men også andre som trenger parykker og hårerstatninger i forskjellig sammenhenger. Det er en fin følelse å kunne hjelpe andre i en ellers tung situasjon, forteller han. 

 

Bergs erfaring og kompetanse som frisør viser seg også på andre områder. Hansitter blant annet i frisørnemnden for Vestfold og vurderer svenneprøver. 


– Jeg syns det er veldig spennende å få være med og kunne påvirke kvaliteten til nyutdannede frisører og fremtiden til faget her i området, avslutter han.


185016w4

Les mer...

2018-11-01 14.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv