182043dgsa182043å182043fs182043fjg¨182043utdrikningslag182043rp182043p182043dgh182043fkir182043182043da

Finn din indre Tarzan i Groruddalen

I Oslo Klatrepark fins det løyper i alle høydenivå og vanskelighetsgrader. – Hos oss får du en mestrings- og teamfølelse du ikke har opplevd andre steder.

– Vi tilbyr en opplevelse som oppfordrer til samarbeid, samhold og lagfølelse. Når grupper kommer hit til oss så skjer det noe med dynamikken, sier daglig leder Frode Riis Corneliussen.

Parken stod klar i april 2016 helt oppe i Groruddalen mot Skillebekk. Sesongen starter rundt første helgen i april og varer til siste helgen i oktober. Løypene i parken inneholder varierte hinder – som for eksempel zipline –  som går mellom to trær, og man sikrer seg i løypen i karabinkroker via stålvaier.

– Kundegruppen vår er alle aldre. Vi har både familier, kjærestepar, vennegjenger,  idrettslag, foreninger og skoler. Nå håper vi på å nå ut til flere bedrifter til parken, sier klatreentusiasten.


182043dgh

Oslo Klatrepark har nylig inngått et samarbeid med den historiske kultureiendommen Bånkall gård. Skjenkestua har over 100 års historie og plass til 30 personer, og storsalen kan romme inntil 100 personer og er det perfekte konferansesenter med topp moderne PA-anlegg med scene og prosjektor. Her er også mulighet for bestilling av catering og bruk av kjøkken.

I parken er det utformet løyper med vanskelighetsgrad fra grønn til svart, men selv om man klatrer i forskjellige løyper er man aldri langt vekke fra hverandre.


182043fjg¨

– Vi har konstruert parken slik at den er kompakt – på den måten spres ikke gruppen og man beholder den fellesskapsfølelsen som er målet ved å komme hit.

Intensjonen bak parken var et ønske om å lage et lavterskeltilbud for å få folk til å komme seg ut i skogen.

– Jeg lekte mye i skogen som barn, og det er en fantastisk måte å utvikle motoriske ferdigheter på, samtidig som du får en utfordring og øvd på koordinasjon, balanse og styrke, sier daglig leder.


182043å

Parken er utformet med tanke på både de som klatrer og de som vil følge med. På bakken under løypene er det hengt opp hengekøyer for mor, far eller besteforeldre, og det finnes griller rundtomkring som folk kan benytte seg av. I barneløypa klatrer det unger helt nede i toårs-alderen – og banen har vanskelighetsgrad helt opp til den sorte løypa for voksne.

– Man skal ikke undervurdere barn – det første de gjør er å klemme rundt fingeren din, så de kan dette med å holde seg fast, ler Corneliussen.


182043p

Les mer...

2018-04-27 13.15

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv