182058182058ek182058piaf182058ut

– Det beste er at våre elever får dekket sine ønsker og behov

I Sandnes ligger kjøreskolen der fleksibilitet står i fokus. Ta kjøretimer når du vil og kan, og betal like mye som en vanlig kjøretime.

Team Trafikkskole Sandnes har fire eiere; Hermann, Knut, Nikolai og daglig leder Atle. Atle Hansen er relativt ny i sin stilling som daglig leder for trafikkskolen, men har tatt med seg tidligere verdifull erfaring fra servicebransjen og inn til kontoret hans her på Team Trafikkskole Sandnes. Hit kan kjøreskolens elever alltid henvende seg om de har noen spørsmål, og Hansen har som oftest alltid et svar og en løsning på hva det måtte være.

– Det er alltid kjekt med utfordringer, og det kjekkeste er å finne den beste løsningen – og det finnes jo alltid en løsning. Det beste er at våre elever får dekket sine ønsker og behov, og vi har et fokus på at elevene får den oppmerksomheten de fortjener når de først kommer til oss, forteller Hansen med et smil.


Avdelingen på Team Trafikkskole Sandnes har fokus på lettbil, og de begynte å undervise i trafikalt grunnkurs, bil, motorsykkel og tilhenger i overgangen 2010-2011. De fleste av kjøreskolens elever er ungdommer i alderen 17 til 22, men Hansen ser en økende trend i utsettelse av førerkortet til etter studier og etablering.


 – Vi ser gjerne at de som er voksne har en større forståelse for opplæringsprosedyren. De er gjerne mer reflektere og engasjerte.


Hos Team Trafikkskole Sandnes står fleksibilitet i fokus, og de tilbyr kjøretimer på kvelder og helger – til og med helligdager, det er alltid opp til hver enkelt lærer å avgjøre når de ønsker å kjøre, til samme konkurransedyktige pris som en vanlig kjøretime. De får mye skryt fra tidligere elever, som gjerne anbefaler kjøreskolen videre til venner og bekjente.


182058piaf


– Vi får ofte inn nye elever etter anbefalinger fra tidligere elever, og det er like kjekt å høre hver eneste gang! Det er utrolig gledelig at våre elever er såpass fornøyd med oss at de anbefaler oss videre, sier Hansen.


 – Vi har en konkurransedyktig pris, og det som skiller oss ut er at vi er ekstremt fleksible. Vi har bare én pris uansett om det er kveld eller helg, og all opplæring du får hos oss kan du også få på engelsk, legger han til.


For førerkort klasse B, fokuserer kjøreskolen på individuell opplæring med trafikalt grunnkurs i bunn. De har ingen ventetid, og det betyr at hos Team Trafikkskole Sandnes kan du starte på veien mot lappen med en gang.


– Og om du har skaffet deg klasse B kan du hos oss utvide det til B96, som er lettere utgave av tilhenger, eller BE, som vil dekke behovene opp til lett lastebil.


– Vi har tre gamle travere her som har drevet med kjøreopplæring i mangfoldige år, og de har et enormt fokus på kvalitet og trafikksikkerhet, og det er veldig viktig for dem at de lærer fra seg det de skal for at elevene skal få en trygg og trafikksikker fremtid. Kvaliteten på opplæringen og innholdet er absolutt det viktigste å formidle til elevene, sier Hansen.


182058ut

Les mer...

2018-04-23 13.30

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv