191026w2191026w5191026w1191026w3191026w4

Fliser er i vinden som aldri før

Gjennom FagFlis får du den ekspertisen og inspirasjonen du trenger til å velge fliser i god kvalitet og toppmoderne design.

Influenserne har talt: Nå er store fliser mer populært enn noen gang! Det dreier seg om størrelser så store som 120 x 120 cm og 120 x 240, eller enda større. Bransjemagasinet har besøkt FagFlis Oslo på Alnabru, som bekrefter trenden. 

Nå er ikke lenger 30 x 60 eller 60 x 60 cm stort, nå er det gjerne et minimum, kan salgssjef Henning Jansen fortelle. Vi kan levere fliser helt opp i 160 x 320. Fabrikkene våre utvikler seg stadig, og nye metoder for produksjon og print åpner opp mange muligheter.


FagFlis er i hovedsak en faghandel for profesjonelle aktører, men tar gjerne imot privatkunder i en av deres 25 butikker i landet. 


– Vårt hovedmål er å serve proffene, informerer Jansen, men det gjør vi også gjennom å hjelpe kundene deres. Mange privatkunder som kommer innom har allerede en avtale med flislegger. Hvis ikke, anbefaler vi gjerne en for de.


– Vi ønsker å være best på kunnskap og service overfor alle våre kunder. Å være oppdatert på trender er viktig, men god teknisk kompetanse er enda viktigere. Fliser legges riktig nok på mange forskjellige areal, men et typisk scenario rundt trenden «storformatfliser» er at vi må informere kunden om utfordringene ved å legge store fliser på gulv med fall, og gi råd ut fra de forskjellige mulighetene som finnes. Vi legger vår stolthet i at vi ofte blir rådført av kundene våre, om store og små utfordringer. 


I år fyller FagFlis 30 år, men Jansen snakker mer om fremtiden enn årene som har gått, selv om han er tydelig stolt av hva de har fått til i løpet av disse årene. 


– Vi har hatt opp og nedturer, jobbet mange timer og satset hardt, samtidig som vi har hatt det mye gøy. Det viktigste nå er å se fremover og stadig fortsette å utvikle oss og bli enda bedre, fastslår Jansen.


– Kunnskap er en av de beste måtene å skape god relasjon med våre kunder. Nettopp derfor satser vi i franchisekjeden FagFlis på en fullverdig, oppdatert og profesjonell opplæring for alle våre ansatte.


– I tillegg til det har vi også initiativet FagFlis-skolen. Her er det en dyktig murmester, som har vært i bransjen i mange år, som bruker tiden sin til å dele av sin kunnskap og kurse alt fra byggfag-elever til arkitektstudenter og murerselskaper. Denne tjenesten ble født på bakgrunn av omtanke for murerfaget, forteller Jansen engasjert. 


For å få bekreftet til slutt: Hvis man er ute etter store fliser, så er FagFlis et godt sted å dra?


– Ja! Vi jobber hele tiden med å oppdatere butikkene våre for å vise frem det nye og tidsriktige, men også det tradisjonelle og tidløse. Vi jobber også tett med arkitektene gjennom vårt showroom i Sagveien. 


191026w5

Les mer...

2019-02-07 10:15

193031w3

Kjøkkenekspert i over 40 år

Artikkel Tre generasjoner med kjøkkenekspertise finner du hos Østerby Kjøkkenstudio AS i Sandvika, som er leverandør for Huseby. – Med mange års erfaring og godt rykte føler kunder seg trygge her.
194001w7

Spekematekspert med nytt og spennende konsept

Artikkel Spekebua tilbyr alt innen spekemat i nettbutikken til både hverdag og fest, med spennende gaveartikler – nå også med nytt viking-konsept som har skapt stor interesse.

  Kontaktinformasjon

  • Fagflis Oslo L-Flis & Interiør AS
  • Epost
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   22801800
  • Adresse:
   Ole Deviksvei 36, 0668 Oslo
  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  Tone.3

  Skjønnhetseksperten

  Tone Vid Skipá

  Arkiv