174049174049eopsød174049i174049ijhgh174049oåps174049pif174049piosd174049pods174049sdk

Hos denne helseklinikken får du behandling hos profesjonelle med lang erfaring!

Kroppibalanse AS på Røa senter er en liten helseklinikk gjemt vekk i andre etasje. De lagt sin strategi i å tilby gode produkter og behandlinger med profesjonell kompetanse.

Klinikken på Røa senter i Oslo tilbyr alt innen massasjeterapi, fotpleie og skjønnhetsbehandlinger. Hudpleiebehandlinger som ansiktsbehandling- dyprens, kjemisk peeling og skinpen (nålebehandling), samt voksing, permanent makeup/ microblading av bryn, vippeextentions, brynsstyling, farge av vipper og bryn, brudesminke og injeksjoner.


174049posd


Linda Katarina Wollkert, eier og daglig leder av Kroppibalanse, forteller at de også legger stort fokus på massasjeterapi både på klinikken og ute hos bedriftskunder.

– På massasjen har vi drevet lenge og er ganske store, sier Wollkert.

Hun forteller at de er utdannet på Axelsons, som er Nordens mest kjente og største massasjeterapiskole.

– Typiske massasjeterapi-klienter kommer til oss med en problematikk og et smertebilde som vi jobber «hands on» med for å frigjøre spenninger, og vi utfører og veileder på opptrening og uttøying. I tillegg til massasjeterapi, tilbyr vi klassisk massasje, idrettsmassasje, dry needling og en spesiell bindevevsteknikk som også brukes i forhold til økt forbrenning, fettreduksjon og livsstilsendring. Behandlingen frigjør spenninger og øker forbrenningen lokalt i vevet slik at det blir en detox-behandling, sier hun.


174049ijhgh


– Hudens tilstand forandres hele livet med årstid, alder og ved hormonelle aspekter, og for å optimalisere resultatene av hudpleiebehandlinger på klinikken, veileder vi våre klienter i å bruke riktige produkter hjemme til enhver tid og tilstand, sier hun.

Velger produkter nøye
Bransjen innen skjønnhet og hudpleie vokser hurtigere enn noen gang, og Wollkert forteller at det kan være krevende å følge med på alle trender.

– Vi følger med på det som skjer og holder oss oppdatert, men vi holder nok også noe igjen, sier hun.

Hun forteller at de nøye velger ut produkter og behandlinger som tilbys på klinikken, og personlig prøver ut det de tilbyr hos Kroppibalanse.


174049oåps


Kroppibalanse har nylig startet opp nettbutikk, og satser nå på netthandel for å nå nye kunder.

– Som en liten bedrift med utfordringer i forhold til vår beliggenhet må vi jobbe med å synliggjøre våre dyktige terapeuter og de fantastiske produktene, sier hun.

Gode relasjoner
Daglig leder sier at det viktige for dem i bedriften er at de besitter en stor kompetanse på de tilbudene de tilbyr, yter god service og har et ønske om at kundene skal føle seg som hjemme.

– Jeg har gledet meg sånn til å komme til deg Linda, kan en kunde fortelle. Vi er virkelig der for våre kunder samtidig som vi utøver en profesjonell behandling. Det er genuint hyggelig å få være sammen med andre mennesker, sier hun.

Les mer...

2017-11-23 13.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv