185033w4185033w1185033w5185033w6185033w2185033w3185033w7185033w8

Hudpleieren: Slik pleier du vintertørr hud

Live Enger driver hudpleiesalongen Bare Live på Majorstua. Med 20 års erfaring som hudpleier vet hun hva nordmenns hud trenger – året rundt.

For knapt et år siden startet hudpleieren Live Enger sin helt egne salong i Elsters Gate 2 på Majorstua. For i salongen Bare Live, er det nettopp bare Live som jobber. 


– Jeg koser meg med å være liten, og jeg synes de er deilig å være alene etter å ha jobbet i en stor salong i 20 år!

Etter 20 år rakk hun å bli en kløpper på å analysere hudtyper og behandle vanlige hudplager. Hennes dyktighet i hudpleiefaget bidro til at hun bygde seg opp en fast kundekrets som ifølge Live består av flere hundre kunder.  

– Det er jo veldig hyggelig, smiler Live ydmykt.


I salongen kan du få utført mange forskjellige behandlinger, som blant annet fuktbehandlinger, 

anti-age, forskjellige peelinger, semipigmentering (tatovering) av lepper, øyne og bryn. Farge av vipper og bryn, voksing og microblading av bryn.  For som Live sier: brynene er selve rammen i ansiktet. 


– Jeg var faktisk en av de første som startet med semipigmentering, så tidlig som i 1998. I de senere årene har microblading ( hårpåtegning ) tatt litt over for semipigmentering og blitt mer og mer populært. Eventuelt kan man også blande de to teknikkene, noe som gir et mer fyldig men fortsatt naturlig resultat. Noen tar microblading på hele brynet, andre gjør bare deler av brynet. Jeg vil anbefale at man tar hele, og jeg anbefaler at man kommer en gang i året for etterfyll, da holder det seg pent.


185033w1


Når vi spør Live om hva hun er aller best på, svarer hun faktisk bryn. Men hun presiserer samtidig at det alltid er kvalitet i det hun foretar seg i salongen, og det ligger mange timer trening, utallige kurs og hundretalls av kunder bak hennes ekspertise i de ulike feltene.  


– Antirynke-behandling er veldig populært, og jeg gjør mange peeling- og fuktighetsbehandlinger –som er veldig viktige behandlinger siden vårt tørre klima er en belastning for huden.

Live utdyper: 


– Har du tørr hud er det nesten som en rosin, men bruker du fuktighetsbehandling jevnlig, som peeling og hudpleieprodukter, så blir huden mer som en drue. Jeg liker den sammenligningen; en rosin er inntørka, mens en drue er full av fukt, sier hun entusiastisk.


Har du noen tips til våre lesere om hvordan man kan ta vare på huden sin i disse kalde tider?

 

– Hele vinteren fra oktober er man veldig tørr, derfor er det ikke anbefalt å bruke de samme hudpleieproduktene hele året.


– Jeg anbefaler at man går jevnlig til hudpleiebehandling, og at man bruker gode produkter på hjemmebane. Fuktighet er kanskje det aller viktigste for oss nordmenn! Peelingbehandlinger hører høsten til og er veldig viktig, for det fjerner de døde hudcellene sånn at kremene trenger enda dypere ned.

 

185033w2

Les mer...

2018-11-16 10:15

194016w4

Få maksimalt ut av boligen din

Artikkel Farnese Eiendomsforvandling sitter på knepene som gjør det mulig å bo i en luksuriøs hotellsuite hver eneste dag.
194021w5

Norsk kjøkkenkvalitet gir best verdi for pengene

Artikkel – Ganske ofte kommer det inn kunder som bare trenger å bytte hengsler på Huseby-kjøkkenet sitt, og da er kjøkkenet kanskje 40 år gammelt, forteller interiørdesignerne Veronica Nordseth og Margaret Nordsveen...

  Kontaktinformasjon

  • Bare Live
  • Facebook
  • Telefon:
   906 31 494
  • Adresse:
   Elsters gate 2, 0367 Oslo
  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  193w2

  Hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  Arkiv