183032183032d183032ssdpf183032ssdd183032ssd183032sddsd

Balanser blodsukkeret for bedre helse

Visste du at et kosthold som balanserer blodsukkeret gir bedre vektkontroll, immunforsvar og humør? Hos Et friskere Liv får du produkter og veiledning for optimal helse av kostholdsveileder Jaana Lindland.

Hun ble utdannet kostholdsveileder i 2016, men det var ikke før i fjor at hun satset og startet helse- og livsstilsbutikken Et Friskere Liv. Jaana Lindland, som opprinnelig er fra Finland, hadde hørt en pep-talk fra Petter Stordalen om at vi sier opp altfor sjelden og tørr for lite, og da bestemte hun seg for å gi alt.


183032d


Helseoasen i Hokksund har fokus på helsekost, kosttilskudd, naturlig hudpleie og kjemikaliefrie rengjøringsprodukter fra Enjo, samt råsjokolade og smoothie. Det siste ble hun norgesmester i i 2017, med en frisk grønn smoothie av avocado, spinat og frukt og hint av fersk ingefær.

– Jeg elsker bær, og bruker alltid avocado i smoothien min. En ordentlig smoothie skal være næringsrik og gi metthet, og jeg bruker mye økologiske råvarer, sier smoothie-dronningen.


183032ssdpf


Lidenskapen for kosthold og helse startet tidlig da Lindland selv hadde mage- og tarmproblematikk.

– Jeg begynte å jobbe med mitt eget kosthold, og merket fort en forbedring. I mage- og tarmsystemet ligger ofte svaret på det meste da det gjelder vår helse og det å spise blodsukkeret stabilt er én av nøklene til en god helse, vitalitet og vektkontroll, sier hun.

I tillegg til ulike produkter i butikken, tilbyr også Lindland veiledning i forhold til vektreduksjon eller mage- og tarmproblematikk og utmattelse. Hun utfører vitamin- og mineraltester og skreddersyr kostholdsprogram for kunder. I samme lokalet finnes også en aromaterapeut.

– Jeg vil gjerne utvide tilbudet med tiden, og kunne kanskje tenke meg å ha hud- og fotpleie her også. Et Friskere Liv tilbyr et variert utvalg av varer og tjenester for ulike behov, også for de som ikke ønsker helsekost, sier hun.

– Med personlig veiledning så gir jeg litt mer enn en boks fra hylla, jeg vil gjerne kunne tilby litt mer.


183032ssdd


Blant produktene finner du gode naturlige parfymeoljer, urter og bær fra Finland og økologiske hudpleieprodukter. Som en del av kafétilbudet har Lindland også råsjokolade på menyen. Hun har råkaker, av varianten snickers, og kokosruter for de som ikke er interessert i smoothie.

– Jeg har også chiapudding med sjokolade og smoothie-bowls, som er enda mer mettende, for de som vil ha litt mer å spise på enn smoothie, sier hun.

Kurskvelder og foredrag er også en hyppig gjenganger hos Et Friskere Liv, og konferanselokalet rommer 14 personer.

– Da har vi gjerne foredrag, quiz, smoothiesmaking og litt sunnere snacks. Nå blir det også smoothiekurs. Alt du får her kommer fra samme grunntanke – å få et friskere liv.

Les mer...

2018-05-16 10.15

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv