171098 EB4171098 EB1171098 EB3

En god utfordring er spennende

Oppdragsmengden til Eliassens Byggeservice AS øker jevnt og trutt. Firmaet som har 20-årsjubileum i år holder til på Gressvik i Fredrikstad, og viderefører gode byggmester-tradisjoner gjennom generasjoner.

I dag deler grunnlegger Martin Eliassen eierskapet likt med sønnen Lasse. Det som begynte i det små med oppføring av en enebolig i 1997, har vokst seg til en stabil drift med stadig flere oppdrag. Opp gjennom årene har de bygd boliger for flere huskjeder, og rundt årtusenskiftet inngikk Martin et samarbeid med en kollega som også drev for seg selv. De begynte å kjøpe tomter, og i en periode gjorde de det svært bra med utvikling, regulering og utbygging av et stort tomteområde.  


- I 2011 bestemte jeg meg for å gjøre om firmaet til et AS. Lasse fikk først 30 prosent av aksjene, og i dag har han 50 prosent. Det har vist seg å være et lurt valg. Lasse er ikke bare god til å snekre, men er en skikkelig stå-på-gutt. Han er flink til kundebehandling, skaffer oppdrag og gjør det veldig bra! For litt over ett år siden ble han også daglig leder, forteller Martin, som selv er utdannet som både byggmester og takstmann. 


Eliassens Byggeservice AS jobber på hytter og eneboliger. De liker best å få oppdrag innenfor en radius på en halvtime fra Fredrikstad, men har hatt flere jobber i Oslo. 


- I dag er driften ganske likt fordelt på rehabilitering og nybygg. Selv synes jeg egentlig at rehabilitering er mest spennende, for da støter vi på flere utfordringer som krever mer kreative løsninger. På nybygg er det stort sett forhåndsgodkjente løsninger. Både jeg og Robin, som er den medarbeideren med lengst erfaring i firmaet, har vært borti det meste. Men vi leier inn ekspertise når vi skjønner at vi trenger hjelp, for vi kan ikke ta oppgaver som vi ikke føler oss kvalifiserte til, utdyper Eliassen senior.


171098 EB Itext


De snakker om hvor viktig det er å være synlig for å tiltrekke seg flere interesserte, blant annet på sosiale medier. Firmaet er på Facebook og har egen hjemmeside.


- Foreløpig er vi på det nivået vi ønsker å være. Men oppdragsmengden øker stadig, så vi burde vel ha vært en mann til. I dag er vi seks ansatte, inkludert to lærlinger. Det er ikke lett å få tak i folk, men slik har det vært nesten hele tiden. Privatmarkedet er hovedmarkedet vårt, men de siste årene har vi fått stadig flere oppdrag fra Unger fabrikker her i Fredrikstad. Det samarbeidet setter vi veldig pris på, og de har blitt en av våre viktigste kunder, avslutter Lasse Eliassen.


Les mer...

2017-03-17 15.00

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    • Eliassens Byggeservice AS
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      911 56 917
    • Adresse:
      Gamle Ålevei 28
      1621 Gressvik
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv