lindesnesmaskin8lindesnesmaskin1lindesnesmaskin2lindesnesmaskin3lindesnesmaskin4lindesnesmaskin5lindesnesmaskin9lindesnesmaskin7lindesnesmaskin6

Her får du alt på én plass: Maskiner, utstyr og service til landbrukskunden

Lindesnes Maskinsenter, selger alt av utstyr til både hobbybønder og profesjonelle bønder. I tillegg utfører de service og reparasjoner på diverse maskiner, traktorer og gressklippere. Rene drømmen for bonden – som får alt på én plass!

Trond Helliesen har en bakgrunn som bonde, og har masse kunnskap om maskiner i forhold til landbruk og gårdsdrift. Han kunne ikke vært mer perfekt i sin rolle som eier og driver av Lindesnes Maskinsenter på Vigeland i Lindesnes.


– Jeg har alltid vært god på det tekniske innen landbruk - jeg har jo vært i bransjen i 20 år. Det gjorde at jeg valgte å satse på dette; det er en næring jeg kjenner og trives i, og jeg vet hva folk trenger, fastslår Trond og smiler.



Forhandler for AK Maskin
Fra 1. juni 2020, ble Lindesnes Maskinsenter forhandler for AK Maskin – Tronds tidligere arbeidsgiver.


Gjennom AK Maskin, selger de traktorer, robotklippere og alle mulige redskap, fra blant annet Husqvarna, Arcticat, Igland og flere kjente, norske leverandører.


De har det meste av utstyr som bonden kan tenke seg å behøve til maskinparken, tar inn det folk spør etter, og utvider utvalget løpende. Det er ifølge Trond, én av de store fordelene med å drive for seg selv – å stå helt fritt til å velge hva han vil ta inn, og hva han ønsker å ha utstilt!



– Det er det som gjør det så interessant og gøy å holde på; at jeg står fritt til å utforme det etter hva både vi og kundene ønsker, smiler han.


Alt til hobbybonden og proffbonden
Kundene hans driver ofte innen gårdsdrift – enten profesjonelt eller på hobbybasis, men også kommunen og entreprenører stikker gjerne innom for å handle utstyr hos Lindesnes Maskinsenter.   


– Mange av privatkundene eier en gård, og vi har utstyr, vedmaskiner og det man trenger til skogen. Det har blitt færre bønder som driver på heltid, så det er en mer krevende kunde enn dem som driver med dette som hobby; vi må kunne levere raskt til proffkunden, forteller Trond, som understreker at alle kunder er like viktige for Lindesnes Maskinsenter. 


Trond har ansatt sine to barn i bedriften, og på verkstedet får kundene hjelp av to dyktige mekanikere med fagbrev, som skrur på alt av småmaskiner, traktorer, ATV-er og snøskutere. Her utføres også feilsøking og service på traktorer ved hjelp av et spesielt diagnoseverktøy. 


Trygt med serviceavtale
Lindesnes Maskinsenter, tegner også serviceavtaler med traktorkundene. Ut ifra hvor mange timer traktoren benyttes i løpet av et år, får du hjelp dersom noe skjer.



– Da betaler du et fast beløp, og så får du service og garanti i de årene. Det er veldig trygt og forutsigbart, for da vet du akkurat hvilke kostnader du har. Det er noe vi har solgt en del av, kan Trond fortelle.


De kan også rykke ut til kunden dersom det er trøbbel med en traktor. Da slipper kundene å frakte tunge maskiner bort til dem.


Et godt kundeforhold er veldig viktig for Trond, som setter stor pris på de gode samtalene med sine kunder. Trond har fortsatt en del engasjement i Bondelaget, og kjenner derfor veldig mange i miljøet.


– En god relasjon med kundene, er veldig viktig. Det er noe av det som gjør at du får langvarige kundeforhold og at du blir kjent. Salg er tillit, og det mener jeg er veldig viktig i forhold til at folk føler det er trygt og greit å komme. Vi tar telefonen når den ringer og de får hjelp. Salget er ikke ferdig når de går ut døra; du skal være der etterpå også, avslutter Trond.

Les mer...

2021-03-01 16.00

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv