183065fdsedrf183065dddd183065fdsofkjg183065183065dsdd183065jfdk183065rje

En pause fra det åpne kontorlandskap

Quietpod AS gir dine ansatte en pause fra det åpne kontorlandskapet for spontane møter eller telefonsamtaler. Mobile stillerom kan monteres på to timer, og kan kjøpes eller leies på ubestemt tid.

Normen for innendørs arbeidsrom er kommet for å bli – åpent kontorlandskap. Baktanken er kunnskapsdeling og samhandling, men i dages samfunn har ansatte også behov for tilgang til stillerom hvor telefonsamtaler, møtevirksomhet og avkobling er mulig. 


Quietpod AS har gjennom 17 år, og som pionér i bransjen, utviklet et fleksibelt og mobilt stillerom med integrert ventilasjon, LED-belysning og internettilgang med høyest mulig lydisolasjon. Kunden velger selv moduler fra enkeltpersonsrom til møterom for opptil seks personer med stort utvalg av utforming, materiale og tekniske løsninger. 


– Rommene går på hjul, og du kan flytte de rundt i landskapet om du skal ommøblere, uten å måtte demontere. Det påvirker ikke infrastrukturen i bygget, og du kan øke møteromskapasiteten ved å sette inn disse fleksible modulene, sier eier og gründer Erlend Einarsen.

Prototypen ble utviklet som et mobiltelefonrom, og var i utgangspunktet rettet mot offentlige plasser som hotellobbyer og flyplasser, men utvidet seg raskt til å inkludere åpne kontorlandskap. 


183065dddd


Idéen til Quietpod fikk jeg da jeg sto i kø i banken en dag i 1998, før kølappsystemet, og fikk en telefon jeg måtte ta. Jeg måtte da ut av køen og ut på gaten for å snakke konfidensielt i  mobilen. Jeg tenkte at om banken hadde hatt et lite avlukke jeg kunne gått inn i, ville jeg brukt det, sier Einarsen. 


Konseptet har i dag tiltrukket seg mange, og Quietpod AS har referansekunder i flere europeiske land. 


– Byggesystemet som er utviklet har også tiltrukket seg andre kundesegment. Vi ble kontaktet av Arlanda lufthavn om vi kunne tegne og produsere passkontrollhus basert på vår byggemetode, og vi har nå levert åtte av disse de siste to årene basert på ny EU-norm og dette produktet har stort potensial for volum som en standard i bransjen, sier gründeren.

Quietpod tilbyr salg eller en leasingavtale med tre til fem års bindingstid. Nytt er også at vi kan tilby leieavtaler på ubestemt tid med tre måneders oppsigelsestid. 


– Jeg tror på den fleksibiliteten produktene har, og prøver samtidig å lage en fleksibel finansieringsmodell for kundene.

Einarsen ser seg for tiden etter en samarbeidspartner, eller rett selskap til å overta konseptet. 


– Vi er i dag på jakt etter en industriell partner hvor samarbeidet kan bli en ren take-over, eller en lisensavtale der jeg fungerer som konsulent i en overgangsfase. Som gründer ønsker jeg å realisere nye ideer men jeg kommer til å styre denne skuta helt til jeg finner en riktig partner som kan ta over på en god måte å løfte produktet videre, det skal aldri legges ned, smiler Einarsen.


183065rje

Les mer...

2018-06-13 12.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel

    Kontaktinformasjon

    • Quietpod AS
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      909 78 777
    • Adresse:
      Tordenskjoldsgate 3
      0160 Oslo
    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv