Sparer tid og forenkler hverdagen med et fullverdig styringssystem i bygg- og anleggsbransjen

Med få tastetrykk kan du forenkle hverdagen, forbedre kvaliteten og effektivisere arbeidet i byggebransjen gjennom et fullverdig kvalitetssystem. Kvalitetskontroll samler alt på en plass. - Vi får mye skryt for at det er utrolig enkelt å bruke.

– Vi leverer et komplett kvalitetssystem for bygg- og anleggsbransjen som skal hjelpe både små og mellomstore bedrifter å effektivisere, kvalitetssikre og dokumentere arbeidet sitt samtidig som at de skal være i henhold til alle lovpålagte krav, sier markedsansvarlig Tommy Kroken.


– På en byggeplass kan det være mange løse tråder, og dårlig dokumentføring og kommunikasjon gir igjen dårlig produktivitet. Vårt system skal hjelpe alle aktører i bransjen med å samle disse trådene slik at kvaliteten på arbeidet blir bedre.


Alle nødvendige funksjoner samlet på en plass

Kvalitetskontroll AS har siden oppstarten i 2007 jobbet med å utvikle et spesialtilpasset system som forenkler og digitaliserer hverdagen ved hjelp av effektiv prosjektstyring, avvikshåndtering, sjekklister, timeregistrering og prosedyrefunksjonalitet. Med andre ord; alle nødvendige funksjoner for et vellykket byggeprosjekt samlet på én plass.


181063


– Du kan føre timene dine, laste opp prosjektbilder og prosjektfiler, du har enkel tilgang til alle sjekklister og prosedyrer, og du kan kommunisere enklere mellom kontoret og feltet ved hjelp av våre varslingsfunksjoner. Alt dette er tilgjengelig på både desktop, nettbrett og telefon, sier markedsansvarlig.

– Vi har ulike prosjektmaler tilpasset alle bransjer i bygg- og anleggsbransjen. Vi har de typiske sjekklistene, søknadene og dokumentene du har bruk for, og alle disse tingene legger vi inn og tilpasser etter bedriftens måte å jobbe på, sier Kroken.

Et stadig mer foretrukket system blant større aktører

Med over 1500 kunder fordelt over hele landet og over 6300 brukere, opplever de en stadig større etterspørsel etter systemet fra store aktører.


181063åaaa


– Det geniale med vårt system er at det er enkelt å bruke for arbeiderne ute i feltet, enkelt for de små selskapene som gjerne ikke har en egen administrasjon, men samtidig komplekst nok til å også brukes av store firma og omfattende prosjekter. Det viser bare de siste kundene som er kommet inn, blant annet LAB Gruppen, Allier Gruppen og Åsane Byggmesterforretning, som er Norges største tømrerfirma.

 

 

Fri support – Alltid

– Det er viktig for oss at systemet fungerer optimalt for alle våre kunder. Derfor har vi alltid fri support inkludert i alle våre lisenser. Support hjelper med alt fra prosjektoppsett og tilpasninger til andre problemer de måtte støte på.

Blant kunder har de en mellomstor entreprenørbedrift der faren på 73 år var med å starte selskapet i sin tid.


181063åpaaaaa


– Arbeidet som de brukte 2-3 dager på før bruker de nå kanskje bare få timer på. Faren var skeptisk i starten, men forguder i dag systemet og ser at det er superenkelt å bruke, selv for en mann i sin beste alder, sier Kroken.

Les mer...

2018-02-13 14.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv