182003såaaa182003182003-dd182003pdås182003dssfd182003pdåsd182003pdåsddd182003pdåsee182003pdåsådd182003pssss182003pås182003s182003ssr182003å182003åd182003åe182003ås182003øss

Gjør din bedrift mer synlig

Trenger man en eksponerings-boost for å nå ut til flere kunder, kan Promotions.no hjelpe med design av logo og trykk på tekstil, dekor til bil, båt, skilt - alt innen reklameprodukter.

Både nyoppstartede og etablerte bedrifter kan nytte seg av å ta markedsføringen til neste nivå med profilerte produkter. Promotions.no AS i Åsane utenfor Bergen, tidligere Bergesen Printservice, har nær 30 års erfaring med foliedekor, trykk og profileringsprodukter. Bedriften produserer og leverer produkter fra verdensledende leverandører til profilering og markedsføring i inn og utland.


182003pssss


– Helfoliering av en bil tar cirka tre dager, da vasker vi og avfetter så det er helt rent og folien setter seg perfekt, sier eier og daglig leder Petter Dagfin Bergesen.

Vil skape «wow-faktor»

Bergesen har utført tjenester for blant annet McDonalds, Kavli, Lerøy, Bergen Kommune og Atea, og hjelper like gjerne private kunder som offentlige.

– Nå er det snart russetid og mange vil kle inn bussen sin med logoer og forskjellig «stæsj». Vi har også leverandører rundt i hele landet, og montører i de store byene for de som ikke er i Bergensområde.


182003pdåsådd


Bergesen forteller at bedriftstrenden lener mer mot synligere og stiligere design.

– Enten vil de ha noe enkelt og bare vise at her er jeg, eller så vil de ut og promotere seg selv og virkelig vise at du har annonsen med deg over alt. Det er flere som vil ha det slik at forbipasserende tenker ’Wow hva var det’ –  noe stilig som øynene hviler på.

Ledende leverandør 
Gjennom snart 30 år i bransjen har Bergesen utvidet tilbudet sitt fra foliering til å omfatte så og si alt innen reklameprodukter.

– Vi tilbyr også silketrykk og trykk på tekstil, og vi er underleverandører til en del store sportskjeder som G-Max og Sport 1.


Draktreklame til idrettslag, klistremerker, bilder, etiketter, matgaver, rollup, aluminiumskilt, penner, kopper og mye mer står på produktlisten til Promotions.no AS.

–  En kjent musiker bestilte markører med eget navn da de skulle til Spania og spille golf, smiler Bergesen.


182003åd

Bedriften med beliggenhet på Nyborg satser på tilgjengelighet og kort leveringstid – samt kvalitet og pris.

– Bruk oss for kvalitet og leveringstid. Noen store er det lengre leveringstid på, men vi har muligheten til å snu oss rundt. Mine ansatte her er det full fart på, og vi er her når det gjelder. Det som er i skuddet nå er resirkulert, økologisk og miljøvennlig materiale for fremstilling av folier, reklameartikler og tekstiler, sier han og legger til:


– Bare ta kontakt via telefon, email, Instagram eller Facebook – vi er synlige over alt.

Les mer...

2018-03-16 15.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv