184001i184001184001fg184001f184001hg184001t184001o184001m184001y184001p184001r184001u184001øm

Eksponer bedriften med bilfoliering

Bytt farge på bilen raskt og rimelig uten omlakkering! Foliering hos Vinylmannen i Bergen, beskytter bilens originale lakk mot striper, steinsprut og solskader.

Hel- eller delfoliér bilen med bilde av kjæledyret ditt, favorittmaleriet eller egenlaget design. Eller du kan enkelt øke eksponeringen til bedriften din når du farter rundt på veiene – mulighetene er endeløse.


– Du kan skifte farge på bilen eller beholde den ved å legge en transparent folie, og samtidig så dekker du originallakk for å beskytte lakken mot steinsprut og andre lakkskader, sier eier av bedriften, Marcin Kociela.


Han og kameraten som driver Vinylmannen på Espeland utenfor Bergen, er begge sertifiserte foliemontører.


184001o


Legger folie under små elementer
– Vi bruker egne patenter på hvordan vi legger folien, og følger ikke metoden hvor det går veldig fort og ofte kan gjøre at folien løsner seg, sier Kociela.


Metoden Kociela benytter seg av, innebærer å demontere små elementer på bilen for å legge en sømløs folie som ikke synes og holder opp til syv år.


– Om de små elementene ikke fjernes i forkant må en skjære med kniv for å tilpasse folien, som igjen kan gi skader på lakken. Vi jobber for å levere kvalitet og presisjon i arbeidet, sier han.


Folieringen kan ta fem til ti arbeidsdager, og Kociela understreker at når folien tas av vil lakken under beholde sin opprinnelige tilstand.


– Du kan etter hvert ta av folien og lakken er like fin.


Kunder kan kontakte Vinylmannen ved å sende en e-post med registreringsnummer slik at Kociela kan undersøke alder på bilen og hvilken folie som anbefales.


– På nyere biler kan tynnere folie legges der lakken har minimalt til ingen skader. På eldre biler med noen småskader reparerer vi gjerne de først før vi legger en litt tykkere folie.


184001u


Til dem som bare ønsker å beskytte lakken uten fargeskift, anbefaler de Protection Film. Den forbedrer og beskytter bilens estetikk, samtidig som den hjelper til å beholde markedsverdien. En høykvalitativ termoplastisk polyuretanfilm (TPU) forhindrer skader fra for eksempel steinsprut, gummirester, veiavfall, insekts-flekker, vær og vind - alt uten å redusere kvaliteten på originallakken.


Daglig leder har bakgrunn innen grafisk design fra hjemlandet Polen, og tilbyr kunder å lage prosjekter for både private og næringsliv.


– Det er bare å ta kontakt, jeg kan levere prosjektskisser etter avtale, sier han.


Kociela forteller at kundene kan velge mellom 100 farger, men svart mattfolie og karbonfiberfolie er mest populært. I tillegg til foliering tilbyr Vinylmannen solfilm.

Solfilm mot UV-stråling
– Solfilm beskytter mot UV-stråling og interiøret innvendig, samtidig som det gir deg litt mer privatliv. Solfilm reduserer oppvarming av bilens interiør, som reduserer forbruk av klimaanlegg. Det betyr mindre forbruk av drivstoff eller strøm i elbiler.


– Foliering er for alle som enten bare ønsker beskyttelse eller noen som liker å oppgradere bilen sin med noe litt originalt, smiler han.


184001fg

Les mer...

2018-06-18 14:45

193032w1

Håndterer du passord sikkert i din bedrift?

Artikkel Dårlig oppbevarte passord og usikker deling av informasjon kan gjøre din bedrift sårbar. Ellera AS har utviklet et produkt for trygg lagring og deling av sensitiv informasjon, som kombinerer brukervennlighet...
194013w1

Bygger drømmebåten din

Artikkel Bransjemagasinet tilbringer en inspirerende halvtime på et båtverksted i Nøtterøy, med en meget driftig båtbygger – som til tross for båtmarkedets usikre svingninger, velger å se godværet i horisonten...

  Kontaktinformasjon

  • Vinylmannen Marcin Kociela
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   907 99 129
  • Adresse:
   Hardangervegen 871
   5267 Espeland
  Tone.3

  Skjønnhetseksperten

  Tone Vid Skipá

  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  Arkiv