183 011 wfe183 011 fewgrwfgr183 011 zqsda183 011 sda183 011 s183 011 fewgrwfgr183 011 e183 011 aa

Endelig startsignal for ny fritidshavn på Reipå

Maskinentreprenøren Reipå Knuseri AS i Meløy har tatt på seg oppgaven med å bygge Reipås sin splitter nye fritidshavn. Etter planen er byggestart mot slutten av sommeren.

Frank Svendsgård er daglig leder i entreprenør- og anleggsfirmaet Reipå Knuseri, som til tross for navnet – ikke driver med knusing av stein.


– Så, hva styrer dere med her på Reipå Knuseri?

– Jo, det aller meste! Alt ifra vei, vann og avløp til bygging av moloer. Alt innen grunnarbeid for å si det sånn, og totalt sett vann og avløp. I det siste har det vært veldig rolig faktisk, men nå har vi startet et prosjekt i Bodø, der vi driver med omlegging av vann og avløp, forteller Svendsgård.


Svendsgård har jobbet i familiebedriften Reipå Knuseri AS siden han var ferdig på ungdomsskolen i 1986. Firmaet har Nordland som nedslagsfelt, og jobber mye mot kommunene Meløy og Gildeskål.


183 011 fewgrwfgr


Nå har Svendsgård satt i gang et helt nytt prosjekt der Reipå Knuseri står som overordnet prosjektleder. Det er mange som har lengtet lenge etter en ny båthavn på Reipå, og snart blir det realitet av den tidligere fjerne drømmen om en romslig og moderne fritidshavn.


– Kan du fortelle litt om båthavnprosjektet?
– Det er et prosjekt som jeg startet litt på siden her. For mange år siden ble jeg kontaktet av noen som skulle bygge noen sjøboder, og som fikk laget til tegninger av sjøboder og en liten molo. Men det ble for dyrt for ham, og gevinsten var for liten. Da fikk jeg tilbud om å kjøpe prosjektet - så jeg kjøpte hele eiendommen, og tok planene videre, sier han.

Nå er Svendsgård akkurat ferdig med sluttfasen av prosjektplanlegging og søknader. Etter planen vil de lage en molo med plass til mellom 60 og 100 båtplasser, og flotte sjøhus langs den ene langsiden.


183 011 s


– Det er et spennende prosjekt – men dyrt! Enten blir det en stor fiasko eller en kjempesuksess, men til nå er alt betalt fra egen lomme, så det er ingen lånte midler, forteller Svendsgård med et smil.


Med godt mot og en stor tro på båthavnprosjektet på Reipå, er Reipå Knuseris daglige leder åpen for alle forslag og tilbud fra eventuelle investorer.


– Jeg er åpen for alle løsninger, det er lov å komme med ideer. Jeg er med på det meste, så kom gjerne til meg med ideer, så skal vi se hva vi kan få til, oppfordrer Svendsgård.


183 011 ewdvgr



Les mer...

2018-05-09 13.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv