Uten navn-1

Spar penger med smarte energiløsninger

Alt peker i retning av økende energikostnader uansett energikilde. Men store besparelser kan oppnås gjennom et programmerbart styringssystem som optimaliserer de tekniske funksjonene i et bygg.

ISI-Tech AS har siden 2005 utviklet og levert smarte flerfaglige energispareløsninger til bygninger. – Hovedformålet er å spare energi og forbedre inneklimaet i næringsbygg, sier daglig leder Åsmund Holand.

 

– Et konkurransefortrinn for våre styringssystemer er at de er enkle å tilpasse i eksisterende bygg siden vi baserer oss på åpne løsninger, sier daglig leder. – Og i nybygg kan man med ISI-Techs løsninger både møte og overgå de gjeldende kravene til energieffektivitet.


– Et stolt referanseprosjekt i så måte er Miljødirektoratets nye kontorbygg eid av Entra Eiendom, sier Holand. Bygget er et passivhus med meget lavt energiforbruk, og ISI-Tech har levert cirka 600 spjeld med innebygget romkontroll for behovsstyring av varme, ventilasjon og kjøling. 


181084


– Vi får lys, varme, ventilasjon, kjøling, solavskjerming og alle andre tekniske funksjoner i rommene i et bygg til å fungere optimalt opp mot faktisk behov, forteller Holand. – Da sløses det ikke med energi i rom når de står tomme.  I mange bygg står opptil 40 – 50 prosent av rommene tomme hele eller deler av dagen.


Daglig leder forteller at de har hjulpet byggeiere med energibesparelser lenge før det ble snakk om det grønne skiftet. – Og vi ser også at våre systemer bedrer komforten og inneklimaet, noe som er viktig for leietakerne, sier Holand.


– Når man vet at cirka 40 prosent av samlet energibruk i Norge går til bygninger, og at sparepotensialet i enkelte bygg kan være opp mot 60 prosent, forstår man at miljøgevinsten og etterspørselen etter våre løsninger er stor, sier Holand entusiastisk.


ISI-Tech utvikler sin egen programvare og kombinerer ulike komponenter og programmerbare produkter fra noen av de beste fabrikatene innen byggautomasjon og sentral driftskontroll.


181084uy


Og for driftsoperatørene har ISI-Tech gode web-baserte tjenester som gjør det enkelt å passe på at bygget driftes optimalt også over tid.

Daglig leder forteller at ISI-Tech allerede har samarbeid med noen automasjonsfirma og tekniske entreprenører som selger og leverer løsningene videre i sitt geografiske område.


– Men markedet er større enn hva vi rekker over, derfor søker vi enda flere samarbeidspartnere. –Så om det sitter noen etablerte eller nye firma som vil være med å ta dette markedet sammen med oss - ta kontakt! oppfordrer Holand.


Han legger til at de som vil tilby ISI-Techs løsningskonsept til egne kunder, vil få bistand til befaringer, prosjektering, dokumentasjon, teknisk support og annen hjelp.

Les mer...

2018-03-05 10.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • ISI-Tech
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    74 01 69 50
  • Adresse:
    Ravns gate 17B, 7600 Levanger
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv