Uten navn-1

Spar penger med smarte energiløsninger

Alt peker i retning av økende energikostnader uansett energikilde. Men store besparelser kan oppnås gjennom et programmerbart styringssystem som optimaliserer de tekniske funksjonene i et bygg.

ISI-Tech AS har siden 2005 utviklet og levert smarte flerfaglige energispareløsninger til bygninger. – Hovedformålet er å spare energi og forbedre inneklimaet i næringsbygg, sier daglig leder Åsmund Holand.

 

– Et konkurransefortrinn for våre styringssystemer er at de er enkle å tilpasse i eksisterende bygg siden vi baserer oss på åpne løsninger, sier daglig leder. – Og i nybygg kan man med ISI-Techs løsninger både møte og overgå de gjeldende kravene til energieffektivitet.


– Et stolt referanseprosjekt i så måte er Miljødirektoratets nye kontorbygg eid av Entra Eiendom, sier Holand. Bygget er et passivhus med meget lavt energiforbruk, og ISI-Tech har levert cirka 600 spjeld med innebygget romkontroll for behovsstyring av varme, ventilasjon og kjøling. 


181084


– Vi får lys, varme, ventilasjon, kjøling, solavskjerming og alle andre tekniske funksjoner i rommene i et bygg til å fungere optimalt opp mot faktisk behov, forteller Holand. – Da sløses det ikke med energi i rom når de står tomme.  I mange bygg står opptil 40 – 50 prosent av rommene tomme hele eller deler av dagen.


Daglig leder forteller at de har hjulpet byggeiere med energibesparelser lenge før det ble snakk om det grønne skiftet. – Og vi ser også at våre systemer bedrer komforten og inneklimaet, noe som er viktig for leietakerne, sier Holand.


– Når man vet at cirka 40 prosent av samlet energibruk i Norge går til bygninger, og at sparepotensialet i enkelte bygg kan være opp mot 60 prosent, forstår man at miljøgevinsten og etterspørselen etter våre løsninger er stor, sier Holand entusiastisk.


ISI-Tech utvikler sin egen programvare og kombinerer ulike komponenter og programmerbare produkter fra noen av de beste fabrikatene innen byggautomasjon og sentral driftskontroll.


181084uy


Og for driftsoperatørene har ISI-Tech gode web-baserte tjenester som gjør det enkelt å passe på at bygget driftes optimalt også over tid.

Daglig leder forteller at ISI-Tech allerede har samarbeid med noen automasjonsfirma og tekniske entreprenører som selger og leverer løsningene videre i sitt geografiske område.


– Men markedet er større enn hva vi rekker over, derfor søker vi enda flere samarbeidspartnere. –Så om det sitter noen etablerte eller nye firma som vil være med å ta dette markedet sammen med oss - ta kontakt! oppfordrer Holand.


Han legger til at de som vil tilby ISI-Techs løsningskonsept til egne kunder, vil få bistand til befaringer, prosjektering, dokumentasjon, teknisk support og annen hjelp.

Les mer...

2018-03-05 10.15

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • ISI-Tech
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    74 01 69 50
  • Adresse:
    Ravns gate 17B, 7600 Levanger
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv