Cato-Eiksund-Rogne-sel-Ford.Kjell-Krumsvik-sel-Nissan.

Din bilforhandlar på søre Sunnmøre

Kjell Krumsvik og Cato Eiksund Rogne sel Nissan og Ford frå søre Sunnmøre sine mest moderne salslokaler. Ta turen til Hovdebygda i Ørsta kommune for ein kjempegod bilhandel.



Det er to bilselgarar med godt humør og glimt i auget som ønskjer velkomen til potensielle bilkjøparar. Sjølv om den godt belyste bilhallen er full av splitter nye bilmerker frå Ford og Nissan, kan også Ørsta Bil by på eit komplett bilvarehus for dei fleste lommebøker. 


Ta deg ein tur då vel!




Les mer...

2018-09-20 13.15

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv