Cato-Eiksund-Rogne-sel-Ford.Kjell-Krumsvik-sel-Nissan.

Din bilforhandlar på søre Sunnmøre

Kjell Krumsvik og Cato Eiksund Rogne sel Nissan og Ford frå søre Sunnmøre sine mest moderne salslokaler. Ta turen til Hovdebygda i Ørsta kommune for ein kjempegod bilhandel.



Det er to bilselgarar med godt humør og glimt i auget som ønskjer velkomen til potensielle bilkjøparar. Sjølv om den godt belyste bilhallen er full av splitter nye bilmerker frå Ford og Nissan, kan også Ørsta Bil by på eit komplett bilvarehus for dei fleste lommebøker. 


Ta deg ein tur då vel!




Les mer...

2018-09-20 13.15

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv