174067posa174067174067pods174067podss174067posdag174067psgh174067åd174067åos174067åp174067åpo174067åpsd174067åpsf

Hudpleien som styrker ditt indre

Hudpleieklinikken TemaHud AS på Nesbru, tilbyr behandlinger og produkter med kunnskap og kvalitet. – Vi jukser ikke, det vi tilbyr har vi 100 prosent kompetanse på.

Eva Olaussen og Izabelle Jansson er innehavere av TemaHud på Nesbru i Asker som startet opp i 2012. Hudpleieklinikken tilbyr hud- og kroppspleie, blant annet hudpleie for problemhud, massasje, fotpleie, negledesign og permanent makeup. Olaussen tilbyr i tillegg elektrolyse for permanent hårfjerning. Klinikken, med tre faste ansatte og to innleide aktører, setter fokus på god kvalitet og kunnskap om sine behandlinger.


174067


– Vi har en jevn flyt på alle behandlinger, og vi er opptatt av å tilby behandlinger på et høyt nivå, sier Jansson.

Skjønnhet i det unike

Ulike sesonger, hormoner og genetikk kan påvirke hudens helse, forteller Olaussen. For alle nye kunder tilbyr klinikken en analyse av huden for å avdekke fuktighetsbehov, fettbehov, aldringsskader og hva kunden selv opplever og ønsker ved behandling.


– Vi som hudpleiere kan se at kunden har en del pigmentflekker, men kunden irriterer seg over hudormer på nesa og har kanskje aldri lagt merke til pigmentflekkene, sier Jansson.

– Da gjelder det å lese kundens behov og samtidig se det faglige, hva er det viktigste for huden her, og hvordan kan vi best ivareta hudens integritet, sier terapeuten.


174067åpsf 


Begge innehavere legger stor vekt på å styrke selvtilliten til kunder, og gjennom både behandling og samtale gi bekreftelse og økt selvfølelse.

– Vi ser spesielt unge som vil ha det perfekte med store lepper, perfekte bryn og hud.


Vinkel, lys og retusjering i reklamer er mote, men det kan være tøft for selvtilliten til de unge, sier Jansson.

– Jaget etter det perfekte gjør at mennesker ikke ser skjønnheten i det unike, sier hun.

God kjemi
Duoen forteller at de er fornøyde med omdømmet de har fått på Nesbru, og er svært fornøyd med kundebasen de har opparbeidet.


174067posdag


– Vi har fått et veldig godt forhold til kundene våre, det er ingen vi tenker at: «å nei, nå kommer hun igjen», sier Jansson.

Olaussen råder nye personer som skal velge seg en hudpleier til å legge vekt på kjemi.

– Velg en hudpleier som du har kjemi med. Er dialogen god, er det lettere for deg som kunde å ta til deg informasjonen og lettere for terapeuten å stille riktig diagnose.


Les mer...

2017-12-07 13.15

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv