Én bedrift for alle dine utebehov

Solskjerming, spabad, snøbrøyting og feiing. En mer variert helårsbedrift enn Bodø Markise og Persiennefabrikk AS skal du lete lenge etter. – Her får kunden hjelp med alt.

– Vi startet med salg av innvendig og utvendig solskjerming, og oppdaget fort at vi trengte montører på helårsbasis, sier daglig leder John Harald Bjarnesen.

Bjarnesen kjøpte et gammelt firma som het Bodø Markise, og la til Bodø Markise og Persiennefabrikk AS i 2002. Siden den gang har virksomheten ekspandert til flere spennende utviklinger, og er nå en ekte helårsbedrift.


181021ujyhkjl


– For å holde folk i arbeid med solskjerming på helårsbasis, måtte vi ha noe å drive med når sola gikk ned. Og det som er mest nærliggende når sola går ned er snøen, sier Bjarnesen.


Bodø Markise og Persiennefabrikk AS startet med snørydding, og etter hvert utviklet etterspørselen seg.


– I dag har vi seks maskiner på fulltid på vår serviceavdeling, og tilbyr alt av snøbrøyting, sandstrøing, feiing etter strøing på våren, lastebiloppdrag og hjullasteroppdrag, sier Bjarnesen.

Skjerming for et bedre inneklima
– Tenk på å finn den plassen som gir deg best hjelp, råder butikksjef Vivian Didriksen kunder som skal finne de rette solskjermingsløsningene for sine boliger.


181021oiu


Didriksen forteller at de er opptatt av å gi riktige råd og hjelp til kunder om farge, løsning og ulike behov, og utfører jobben til alt er ferdig montert.


– Vi har kvalitetsvarer for solskjerming, og i tillegg har vi lang kunnskap og kompetanse om refleksjonsverdi, varmetap og hvilke løsninger som fungerer best til ulike behov, sier Bjarnesen.


Han legger til at solskjerming kan øke verdien og ta vare på klimaet i boligen.


– Fremtiden er motorisert, sier Didriksen på spørsmål om man bør gå for en manuell eller elektrisk solskjermingsløsning.


Hun legger til at med dagens teknologi kan alt av skjerming fjernstyres ved hjelp av en app på telefonen - selv når man ikke er hjemme.

Overinvesterer i spabad
Som en annen utvikling innen Bodø Markise og Persiennefabrikk AS, tilbyr de også spabad og Jacuzzi. Bjarnesen forteller at de selger cirka 60 bad i året, og tilbyr i tillegg full service med egne serviceteknikere.


181021ol


– Det er en veldig fin og sosial ting samtidig som det kan være god pleie for kroppen, sier daglig leier.


Bjarnesen tipser kunder som tenker på å kjøpe spabad, at de er realistiske med tanke på hvor mange brukere av badet det kommer til å være.


– Om det er fire brukere av badet hele året, men kanskje åtte brukere to ganger i året, så invester heller etter det realistiske bruket, ellers blir det en dyr investering og drift, sier han.



Les mer...

2018-02-05 10.45

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv