174064hs174064g174064gafs174064poirsd174064pol174064å174064åoes174064åå174064ø

Fjerner fett med laser

Sweet Beauty Oslo AS tilbyr fettfjerning ved hjelp av laser som et ikke-kirurgisk alternativ til fettsuging. – Man ser virkelige resultater.

Spanske Maria Jesus Maldonado Benavides kom til Norge i begynnelsen av 2015, og med på flyttelasset hadde hun 12 års erfaring med hudpleie inkludert permanent hår- og fettfjerning. Sykepleieren og mannen startet opp Sweet Beauty Oslo i hjertet av Grünerløkka, og var en av de første til å tilby Lipolaser, en teknologi som gjorde fettreduksjon til en avslappende massasjebehandling.


– Permanent fettfjerning ved hjelp av laser er lett og behagelig, og kunden kan lene seg tilbake og slappe av under behandlingen, sier Benavides.


174064åå


Den medisinske, estetiske behandlingen, foregår ved hjelp av laserteknologi som utføres av helsepersonell, og rammer fettcellene ved at cellemembranen brytes ned og lar kroppen selv fjerne gjenværende skadde celler. Prosessen krever gjentatte behandlinger fra tre til fem ganger, og man vil kunne se resultater etter seks til åtte uker.


– Vi har tre maskiner med Lipolaser fettfjerning, og man ser virkelige resultater av behandlingen, sier Benavides.


Kampanje på hårfjerning

Klinikken som ligger i Grüners gate 14, tilbyr også behandlinger som ansikts- og kroppsbehandlinger og behandlinger mot rynker, akne og pigmenteringer. Til sammen er de et team på fire ansatte, og Benavides forteller at hun tar videreutdanning ved siden av jobb for å bli terapeutisk massør. En av klinikkens hovedområder er i tillegg permanent hårfjerning, og foruten den tradisjonelle voksingen tilbyr de hårfjerning med IPL (Intense Pulsed Light).


174064åoes


– Permanent hårfjerning pleier vi som regel å ha kampanje på, og ligger et hakk under resten av bransjen prismessig, sier Benavides.


Sweet Beauty Oslo tilbyr alle kunder gratis konsultasjon hos lege for permanent hårfjerning, og 15 prosent studentrabatt.


Virkelige resultater

Sykepleieren forteller at ved oppstart av klinikken for to og et halvt år siden var det få i bransjen som kunne tilby permanent hårfjerning, og konkurransen mellom bedriftene har økt betraktelig i takt med populariteten av disse tilbudene.


174064ø


– Jeg har 15 års erfaring, og vi vet hvordan vi leverer virkelige resultater, sier Benavides.


Sweet Beauty Oslo tar sikte på å vokse og åpne flere klinikker også utenfor Oslo.


– Så lenge vi gjør ting riktig så vil det holde folk interessert, sier sykepleieren.



Les mer...

2017-12-05 14.00

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv