183061fghjk183061fhsdda183061kjl183061hjk183061hfjsd183061fhsdsd183061fhsddd183061f183061

– Vi ser muligheter der andre ser problem

Lei av det gamle kjøkkenet og den trøtte stua? Få en kreativ vri på oppussingen med totalentreprenøren Poort & Co AS. – Våre løsninger gjør noe med markedet.

Firmaet hadde sin start i august 2017, og har allerede fått en sterk posisjon i markedet. Entreprenørfirmaet tilbyr alle aspekter av en renoveringsjobb.

– Hos oss er det kun én telefon du trenger å ta, og én person du trenger å forholde deg til gjennom prosjektet, sier administrerende direktør, Eduard Poort, entusiastisk.

Firmaet har interiørerfarne ansatte som kan det siste om farger og aktuelle trender. Sammen med en gjeng dyktige og løsningsorienterte håndverksarbeidere, tar de også prosjekter av høy kvalitet og ekstraordinært preg.  


183061f


– Det er den kreativiteten, det er der vi blomstrer, sier Poort, som selv har en Bachelor i International Business Management og drevet med renovering av eiendommer i 17 år.

Poort & Co AS er en tresidig bedrift som driver med renovering og nybygg av egne boliger for salg. I tillegg gjør de også servicejobber for kunder helt fra planlegging til gjennomføring.

– Vi er alltid ute etter oppdrag som kan hjelpe oss å utfolde kreativiteten. Alt vi gjør er med bakgrunn i å utvikle helhetlige, praktiske og unike løsninger. Vi brenner for utvikling av eiendom, og tar gjerne på oss utfordrende prosjekter.

Poort forteller at de veileder kunder gjennom hele prosessen, med alt fra planløsning til fargevalg.

Bedriften er basert i Orkanger, men har sin hovedkundebase i Trondheim. Der er markedet for å leie inn total hjelp for oppussing av eiendom større.


183061hjk


– Vi får utrolig god respons på det vi gjør, så vi vet at det produktet som vi lager er kult og annerledes, smiler han.

Poort har ambisjonene klare fremover. Han ønsker å utvide horisonten for firmaet og utvikle nisjen i markedet. Han er klar på at strukturerte systemer og gode rutiner er grunnsteinen i bedriften, og kunder ikke vil lide av for hurtig vekst i firmaet.

– Selv om vi har store mål og er ambisiøse så kommer vi ikke til å si ja til en jobb om vi ikke vi har nok tid til den. Kunder skal føle seg trygge på at de har valgt riktig bedrift for jobben.


183061hfjsd

Les mer...

2018-06-04 09.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv