182054182054o182054ip182054jh182054n182054njk182054g

Skreddersyr din eksotiske drømmereise

Lei av å bli skuffet av standarden på hotellet når du reiser på ferie? Reisebyrået Manta Reiser AS hjelpe deg med din neste eksotiske ferie – og har personlig kjennskap til hotellene de tilbyr.

Kjent som «Maldivene-eksperten» tilbyr Manta Reiser AS, med over 20 års erfaring i reiselivsbransjen, hjelp til å planlegge din neste feriereise til spennende og eksotiske destinasjoner. I tillegg til Maldivene, som eier av reisebyrået Liv Synnøve Tandstad kaller «paradis på jord», har de reiser til Sør-Afrika, Mauritius og Seychellene.

– Vi tilbyr også kombinasjonsreiser som Sri Lanka og Maldivene. Vi kan også gjerne skreddersy en eksotisk reise som en togreise i Sør-Afrika eller cruisebåt i Karibien, sier Tandstad.

På listen av feriedestinasjoner finnes også Dubai og Kahtar.


182054jh


Personlig kjennskap til hotell
Det som kjennetegner Manta Reiser er at de helt fra oppstarten av reisebyrået i 1979, har vært opptatt av å bruke lokaleide hotell. Dette er noe de har holdt fast ved.

– Vårt grunnprinsipp er at alt er lokalt. Vi vil støtte lokale arbeidsplasser, og vi reiser alltid personlig ned og ser at de ansatte har gode lønnsforhold og er stolte av jobben sin, det påvirker hele oppholdet, sier hun.

Manta Reiser tilbyr sine kunder fire- og femstjerners hoteller.

– Vi unngår trestjerners hoteller, vi ser at det blir for usikkert. Et trestjerners hotell i utlandet er ikke nødvendigvis det samme som her hjemme, sier Tandstad.

Hun påpeker at ved en så lang reise, er det trygt for kundene at hotellene er personlig kvalitetssikret.

– Jeg tror ikke de fleste nordmenn som skal på eksotisk tur og legger igjen mye penger, vil komme til et sted hvor det er karaoke på hotellet, plastmøbler i stuen og dårlig mat. Vi vil garantere en viss standard.


182054njk


– Bildene lyver ikke
Enten du skal på bryllupsreise, eller kanskje familieferie eller feire 60-årsdagen med barnebarna, forteller Tandstad at Maldivene har en øy som passer for alle anledninger.

– På Maldivene bor du i bungalower som er bygget på påler i vannet, der kan du svømme 50 meter ut så ligger korallrevet der. Bildene lyver virkelig ikke, alle som jobber her selger det med hjertet, og vi har alle vært der, sier hun.

Tandstad understreker at Manta Reiser AS er medlem av reisegarantifondet, og oppfordrer folk til å bli mer obs på hvilke rettigheter man har om man booker hotell på nettet.


– Hos oss stiller vi store garantier om det skulle skje noe, du er garanter penger tilbake og hjelp til det du trenger, sier hun.


182054o

Les mer...

2018-07-05 09:00

193010w1

Har du planer om å bygge ny bolig?

Artikkel – Å bygge bolig er en investering kunden kanskje bare gjør en gang i livet, og det er viktig at det er en god og trygg prosess for dem. SB Eiendomsutvikling i Sarpsborg vet akkurat hvordan du skal få realisert...
193012w2

Gjenvinnerne i Nord-Norge

Artikkel Østbø AS gjør det meste innen industrirenovasjon. – Vi transporterer, leier ut containere, sorterer alt av næringsavfall, farlig avfall og ee-avfall, og er Nord-Norges største aktør innen sugebil og industrireingjøringsmarkedet.

    Kontaktinformasjon

    Tone.3

    Skjønnhetseksperten

    Tone Vid Skipá

    Norskkunsthandverk

    Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

    Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

    NaimJosefiw4

    Superdesigner

    Design, teknologi og industri - Naim Josefi skaper magi med stor M.

    Arkiv